Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meztelenkedő mátyás

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lángoló Gitárok a bevett szokásokkal ellentétben tényleg az év legvégén összegzi az elmúlt 365 napot. Tavalyhoz képest meglepően sok átfedés található a szerkesztőség idei kedvencei között, ezt betudhatjuk annak, hogy egyre inkább egységesül az irányvonal, vagy annak is,…..
Caribou @ Gödör klub, 2010.12.02. A Selected Sounds nevű eseménysorozat a kanadai Caribou koncertjével vette kezdetét csütörtök este a Gödörben. A rendezvény aktualitását is jól jelzi, hogy a fellépő csapat az idén adta ki legfrissebb lemezét, a Swimet. A kritikusok egységes…..
Év: Ezerkilencszázkilencven-kibaszott-három Van olyan aki nem ismeri őket? A három pécsi rapgengszter, Dope T, Grim Ace és Dr.Mammut olyat alkottak, ami azóta is felejthetetlen. Manapság már ugye mindenhol van internet, mégis igen kevesek ismerik az aktuális magyar underground…..
Abban a pillanatban, hogy kitettem az előző posztot, és előkapartam a régi Beck lemezeket a fülbemászó elnevezésű mappámból (és amik még MÁSOLT KAZIN is itt figyelnek valahol a szobámban), Bullard, aki már több posztom ötletgazdája is volt akaratlanul, a facebook üzenőfalára…..
meztelenkedő mátyás 2010.07.19 01:46:12
A mulatós zene Mr. Miyagija, Babai János az RTL Klub Reggeli c. műsorában feszegette muzikális pajszerrel a koránkelők toleranciaküszöbét.   ..
meztelenkedő mátyás 2010.07.09 21:53:10
Az alábbi képsorok a Ki kap előbb infarktust ? táncverseny 2003-as gálaműsorán készültek. A lila blúzos Rittberger Mariska néni - Defibrillátor párbaj hivatalos végeredményéről a mai napig nem kaptunk hivatalos tájékoztatást. Az Országos Kardiológiai Intézet szaktekintélyei…..
meztelenkedő mátyás 2010.05.15 14:41:22
A hírhedt és egyre híresebb szupercsapat, a Nép Papa és a Haverok három tagját láttuk vendégül ezen a FORRÓ nyári estén. Inkei Bence, Jehova Csabi és a szótlan Gergő bemutatták első és egyetlen profi stúdiófelvételüket, válogattak zenéket, és számos érdekes téma is…..
meztelenkedő mátyás 2009.10.24 17:59:00
Sziget 2009 - Negyedik nap A Sziget negyedik napján nem értettük, mit keres a nagyszínpadon a Subways, a Manic Street Preacherst meg pláne száműztük volna onnan. Viszont az Editors, illetve a Placebo nagyon is odaillett, még ha az előzőnek kijárt volna a sötétség, amit persze az…..