Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mwolf

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Gyönyörködjünk 2010.06.24 22:35:00
Ugyan a blog a csúnya autókra specifikalizálódott, néha-néha be-becsúszik egy-egy szebb autó is. A mostani, m.aged által küldött Zastava is a szép kategóriába sorolható, szinte már East Block-os magasságokban az airbrush kivitelezése és minősége. Én hazavinném. Egy mozgó…..
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
mwolf 2011.05.21 21:19:30
„Polak, Węgier, dwa bratanki." - tartja a régi közmondás. De mi történik akkor, ha ebbe a tengelybe beleszól a távol-kelet is? A következőkben kiderül..   Adott egy Polski Fiat 126p. Ezt a típust senkinek sem kell bemutatnom, mindenki nagyon jól ismeri olasz és lengyel…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..