Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakdiana

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
csakdiana 2012.05.20 16:53:53
10. az előnytelen külsővel az a legnagyobb baj, hogy az ember lánya soha nem tapasztalhatja meg, hogy a csinosaknak sem feltétlenül könnyebb. senki nem hiszi el, hogy a külső nem minden, ehhez tényleg szépnek kell lenni, hogy az ember megtapasztalja, hogy legfeljebb annyira elég, hogy előre engednek néhány sorban. érdemes megnézni, hogy mennyi legendás szépségnek sikerült tökéletesen elszúrnia a a magánéletét (Marilyn Monroe, Romy Schneider, stb).
9 - 8. valóban borzasztó.
7. tagadom. ennél sokkal rosszabb, ha egy csúnya nőért hagynak el. jobbaknál legalább világos a képlet, pontosan tudjuk, hogy miben maradtunk alul és min kell változtatni, ha úgy döntünk, hogy részt akarunk venni a játékban és kell nekünk az a pasi, aki bármikor elhagy ha talál egy csinosabbat. ha egy csúnya lány üt ki a nyeregből, akkor jön a megfejthetetlen 'mi a baj velem?' problematika.
6. nekem mindegy, hogy milyen nemű a főnököm, értsen a munkájához és legyen korrekt.
5. a pokol legalsó bugyrába velük!
4. életképtelenek, az ilyeneknek esélyük sincs boldogulni a húspiacon.
3. prioritás kérdése. ha az esküvő fontosabb valakinek mint maga a házasság, akkor nem jósolok sok jót a továbbiakra. ha valaha férjhez megyek, akkor tuti, hogy a valamelyik kedvenc romkocsmámban fogom tartani az esküvőt.
2. aki nem vállalja fel önmagát (többek között anyagiakkal együtt), az nem felnőtt, gyerekekkel meg nem illik házasodni.
1. egy tartós kapcsolatba szerintem bele kell férnie, hogy akinek éppen jobban megy, az átmenetileg támogatja a másikat. ha a helyzet állandósul, akkor önbizalomromboló és kilátástalan az egész.