Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K4rch1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Megújult a Tv2.hu 2010.02.01 15:30:00
A magyar televíziók az utóbbi években - kissé késve ugyan - rádöbbentek, hogy bizony a tévénézők egyre nagyobb része már nem a tévéújságokból ne adj isten a Teletextből, hanem a tévék online kiadásából szeret tájékozódni, ide klikkol, ha valami érdekli, és itt kezd el…..
K4rch1 2010.02.02 18:24:14
@LouiS: az MTV-nél.
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, keddi információkkal, a harmadik itt olvasható, és végül a negyedik, Tömeges feljelentések a rendőrségen... címmel ide kattintva érhető el.) Friss hírek a…..
Nemrég megírtuk, hogy két Indexes is megszívta a CIB-es kártyájával, de nem voltak ezzel egyedül: Etele személyesen érdeklődött a bankban és kiderült, hogy az új székházunkhoz legközelebbi fiók automatáját buherálták meg a trükkös csalók. Na, szoval nekem nem vettek le…..
K4rch1 2009.11.02 21:43:50
Flegman nevű olvasónknak hála kiváló videóval gazdagodott a "tévébemondók hülyeséget beszélnek"-rovatunk, ebben éppen az m1 egyik arca javasolja a ma délutánt munkahelyükön töltő ezreknek, hogy hagyják a francba a melót, inkább nézzék online a Magyarország-Ghána…..
K4rch1 2009.10.13 13:53:02
@dezintegrátor:
Hát barátom, a Siklós Andrást te biztosan nem ismered, de a Híradó működését sem (a kiváló blogger kollégával egyetemben), ha ekkora f@szságot le tudsz írni.
Oly régóta várunk már arra, hogy legyen egy olyan futballcsapatunk válogatott szinten, amit lehet szeretni, amiben olyan játékosok vannak, akiknek tiszta szívből drukkolhatunk, és akik egy-egy kisiklás után tényleg komolyan gondolják a fogadkozást, és a belüket kiteszik a gyepre a…..
K4rch1 2009.10.07 13:42:05
@éjszárny zöldi: Nem olyan rossz az. Idehaza még mindig a legjobb online adása az MTV-nek van.
A Homár teljes ollószélességben támogatja a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége önszerveződő és csak a helyi viszonyoknak megfelelően őrült bankbontási érdekvédő tevékenységét. A "válságon" ugye szénné keresik magukat a bankok, hiszen árfolyaveszteségre…..
Amíg szeretett cégem nem költözött Újpestre, nem gondoltam, hogy van olyan zónája Budapestnek, ahol rákészülés nélkül leforgathanák Tarkovszkij nyomasztó Stalkerjét. Mivel a nagyjátékfilm-forgatások jelentős bevételt jelenthetnek mind szűkebb, mind tágabb pátriánknak,…..
Azért az önfeledt nyaralásban, vízibiciklizésben, strandlabdázásban, Sziget utáni lábadozásban álljunk meg egy pillanatra és mélázzunk el néma vigyázállásban azon, hogy 20 éves a mi Nap-Kelténk, igen, húsz éve tartja magát, húsz éve kapaszkodik a képernyőn, mint…..