Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz.reka

59 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
what happened today Mi történt ma 2017.02.23 11:08:31
Mi történt ma? Eszembe jutott, hogy van egy rég elfeledett blogom. What happened today. Még mázli, hogy emlékeztem a felhasználó nevemre és a jelszavamra. No nem elsőre, de második próbálkozásra sikerült is belépnem. A bejegyzés címe igazából az kellene, hogy legyen, hogy mi történt az elmúlt kb. 2…..
what happened today BÚÉK 2014.12.31 14:29:03
Bár nem vagyok nagy rajongója a szilveszter éjszakának, kívánom, hogy mindenki ölelje, puszilja, csókolja meg, szorítsa magához, mosoglyon rá, hívja fel, vagy üzenjen, annak, akit szeret, ma éjjel! :) Legyen a 2015 csodás év!    Ui: nekünk 2014 maga volt a csoda, nehéz lesz…..
Már öt hónapja anya vagyok és Panna teljesen életvidám, mosolygós baba, szóval nem csak túléltük az elmúlt időszakot, hanem azt gondolnám elég sikeresen vettük az akadályokat! Persze elég sok dolog átértékelődött mióta Panna megszületett - ilyen például a reggel fogalma:…..
"Ezer éve...!", mondhatnátok! Igaz, ami igaz, ősidők óta nem írtam ide semmit - és erre a facebook folyamatosan fel is hívja a figyelmemet és kéri, hogy osszak meg valamit a blog oldalán , mert az olvasóimnak már nagyon hiányzom. Igaz ez? :) Valójában bőven lett volna miről…..
Ha lakberendezésről, bútorvásárlásról van szó Ti hova mentek vásárolni? Legtöbben - főleg költséghatékonysági szempontok miatt - mind a nagy bútoráruházakba megyünk, tudom én, mi is így vagyunk ezzel, de szeretjük feldobni a lakást egy-egy különlegesebb darabbal, így…..
Ezer éve nem írtam bejegyzést, hiába jutott eszembe egy-két olyan gondolat, amit szívesen megosztottam volna, egyszerűen nem jutottam el soha odáig, hogy leüljek és leírjam. Felújítottunk, költöztünk, dolgoztunk és még terhes is vagyok ugyebár, szóval elég sok feladatunk van…..
what happened today BKV terhesen 2014.02.06 15:50:09
A mostani bejegyzés előtt szeretném előrebocsájtani, hogy nem panaszkodni akarok, vagy  közhelyeket puffogtatni, egyszerűen csak egy SZÁMOMRA új jelenségről beszámolni. Ugyanis mostanáig soha nem tartoztam azon személyek csoportjába, akire szemlesütve néznek a buszon, vagy…..
what happened today Összegezzünk 2013.12.30 15:39:27
Meglepő módon, így év vége felé rám tört az a rendkívüli gondolat, hogy összegezzem idei évemet. Különös, nem? Szóval eszembe jutott, hogy tavaly ilyenkor megfogalmaztam újévi fogadalmaimat, sőt nyilvánosságra is hoztam, azzal, hogy bárki bármikor számon kérheti rajtam.…..
what happened today Operába járni 2013.11.14 16:10:08
A közelmúltban volt szerencsém ismét az Operában járni, imádom! Gyönyörű, fenséges épület, ahol a legmagasabb színvonalú művészetben lehet része az embernek - legtöbb esetben. EgyetleneM nincs oda az operáért, mint műfajért, de a balettért mindketten lelkesedünk,…..
Helló mindenki, visszatértünk a napfényes Szicsíliából a való világba, és azt kell mondjam, panaszra nincs okunk, mert itthon nagyon szép ősz köszöntött minket. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én imádom, hogy változnak az évszakok nálunk, nem szeretnék olyan éghajlati…..
what happened today 9-es busz 2013.09.09 19:22:26
ma reggel egy 9-es busz láthatóan lerobbant a Kolosy téri megállónál. teljesen üresen állt, félredöntött táblával, egyedül a buszsofőr volt a buszon. néztem, és kellett egy pár pillanat, mire felfogtam, hogy a sofőr mit csinál… ugyanis hegedült! állt a busz közepén és…..
what happened today I'll be back 2013.08.22 10:34:01
Kissé elhanyagoltam a blogot, aminek fő oka az, hogy jövő hónapban egyetlenM-el összeházasodunk (tádádádááám) és az esküvő szervezése mondjuk úgy, hogy némi energiánkat leköti azért, bár igyekszünk nem túlparázni a dolgokat és figyelünk arra, hogy ne vesszen el a…..
Képzeld el , hogy nyáron a belváros közepén egy tetőn üldögélsz, hűvösen gyöngyöző rozéfröccsel a kezedben, nézel le a városra, látod a Gellért-hegyet, tetején a Szabadság szoborral, látod az Erzsébet híd felső pilléreit, és aranyszínben játszik az ég alja az esti…..
A hétvégén elstartolt a Budapest Pride fesztivál, ott voltunk a megnyitón a Toldi moziban - rengeteg emberrel együtt, alig fértünk el a teremben. Nekünk végül a nagyterem színpada előtti bal sarokban jutott hely, a padlón, és nem mi voltunk az egyetlenek, akik törökülésben ültük…..
Valakit a Szépvölgyi út környékén nagyon megbánthattak mostanában, legalábbis a betonra vetett bocsánatkérő üzenetekből erre lehet következtetni. A Szépvölgyi út teljes gyalogos forgalmával megosztott bocsánatkérés nem túl személyes, és van egy kakukktojás is: "AJKAK"??…..
Nagyon sokáig gondoltam azt a Crocs cipőkről, - vagy nevezhetjük otromba gumiklumpáknak - hogy borzalmasan néznek ki és senkin sem állnak jól. A gumipapucsok terén ezt az álláspontomat továbbra is tartom, szerintem 5 éves kor felett egy pár Crocs papucs csak rontatni…..
Tudtátok? És azt tudjátok, hogy mi az a melanóma? A melanóma  a bőr pigmenttermelő sejtjeiből (melanocyta) kiinduló rosszindulatú tumor. Kialakulhat már meglévő anyajegyből különösen akkor, ha az állandó károsító ingernek van kitéve (erős UV sugárzás, mechanikai…..
Szóljon a fanfár, jöhet az érem, ugyanis első szigetkör accomplished! Hosszú kihagyásra kényszerültem a futás projektet illetően egészségügyi okokból, azonban a visszatérésem a Margitszigetre mondhatom igazán sikeres volt! Múlt hétvégén lefutottam életem első szigetkörét,…..
Az utóbbi időben többször merült fel a téma a környezetemben, miszerint az internetes közösségek, mint a facebook, twitter, instagram - stb. – és úgy általában a világhálón való jelenlét hogyan befolyásolja az életünket és vica versa, vagyis milyen nyomot hagyunk magunk…..
sz.reka 2013.04.18 10:06:46
@Kremmer: Vártalak! :) Egyetértek a vállalkozásokkal kapcsolatban írtakkal, vagyis, hogy nagyon sok lehetőség nyílt meg számukra. Ezt említettem is, de azért nem fejtettem ki, mert a bejegyzés inkább a magánszférára helyezte a hangsúlyt, az pedig a vállalkozásoknak nem nagyon van.
brekkuci készítette ezt a képet. ..
brekkuci készítette ezt a képet. ..
brekkuci készítette ezt a képet. ..
Már jó ideje felfigyeltem egy jelenségre a kerületünkben, amiről nem tudom eldönteni, hogy általánosan elterjedt figyelemfelhívó/rendszabályozó eszköz vagy az újlipótvárosi földalatti mozgalom sajátja. :) Feltünt, hogy az arcátlanul parkoló autók ablaktörlőjét felhajtják…..
Múlt hétvégén belevágtunk a legújabb projektünkbe: futunk. Egy a bökkenő, utálok futni. Kilóg a belem, szúr az oldalam, kiköpöm a tüdőm, és ehhez hasonló érzések kerülgetnek, ha futok. Felmerül a jogos kérdés, hogy akkor miért is?  Nem tudom, hogy csak velem van így,…..