Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bad Santa

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Bad Santa 2011.01.29 14:05:42
Nem értem minek kell a mopedautosok elleni lázításra használni egy ilyen precedenst. Teljesen mindegy, hogy hol, és milyen járművel történt volna az eset, a rendőrség akkor sem segítene. Ez alól csak egy kivétel van, ha a sértett maga a rendőr.
A cikkből nem derülnek ki az ok-okozati viszonyok (talán tényleg nem is voltak), így akár gyalogos is üthetett volna. Akkor tiltsuk be a gyalogos közlekedést is? Vagy rendszámot a mocskokra!
Sajnos az élet minden területén akadnak idióta emberek, és bizony néha nehéz védekezni az általuk generált konfliktusok ellen.
Pont tegnap láttam egy terepjáróst amint a budai alsó rakpartra próbált rákanyarodni az északi irányba. Csak az volt a bibi, hogy egy előtte álló autó is ezzel próbálkozott, és épp nem volt hely. A kedves delikvensünket ez nem zavarta, záróvonalon át jobbról kikerülte a szabályosan a sorára várót, és a rakpart délre menő sávjában majdnem nekiment egy kocsinak, aki persze satufékkel dudálva érkezett, hogy elkerülje a bajt. Eddig még ez is csak egy tipikus budapesti tolakodós pofátlankodós idióta baleseti szituáció, de ami engem igazán megdöbbentett, hogy a terepjárós bocsánatkérés helyett ordítva tombolt a kocsijában, hogy őt nem engedték be, sőt rádudáltak.
Az ilyen tulkokkal nem nagyon lehet semmit kezdeni, mert úgyis túl bunkók, és önzők, hogy fel/el-ismerjék a saját felelősségüket a dolgok menetében.