Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fecóó

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy férfi megismer egy gyönyörű nőt. Ez eddig tök szépen hangzik. Az élmény annyira elementális, hogy főszereplőnk sem akarja elhinni. Ekkor még nem sejti, hogy a könnyed játék előbb-utóbb a pokolba rántja. Ha az élet pókerasztalán rossz leosztást kapsz, fölösleges minden…..
fecóó 2009.09.25 10:47:11
@oden:

Rendben ezeket is észben tartom majd.
De akkor összefoglalva mondhatjuk, hogy jobb ha minden saját tulajdon marad :)
fecóó 2009.09.25 10:52:01
@Devil2:
Túl szép volt az elején?
Miért, hogyan kezdődhet egy kapcsolat "kevésbé szépen"?
Egy kocsmából kellett volna kirángatnom, vagy, esetleg egy égő autóból???
Nem igaz, hogy hozzánk mindenki csak keseregni jár! Felgyorsult világunk őrült tempót diktál a kapcsolatoknak is, de akinek van szeme a látásra, nem bukhat el. Bár a csalódás és panasz ugyanúgy része az életnek, mi kifejezetten örülünk, ha egy kellemes randi- beszámolót kapunk.…..
fecóó 2009.09.25 11:23:57
@boss888:

Ez így igaz, v.mivel még egészítsd ki a sztorit.
így túl tökéletesre sikerült, még a végén el se hiszik, hogy ez megtörtént veled :)
Ha pénz és sperma van, minden van! Ha elszabadulnak az érzelmek, és nem kontrolálja a józan ész, olyan emocionális turmixban találhatjuk magunkat, ami túl édes és túl sűrű ahhoz, hogy megigyuk. Nem is kell meginni: borítsuk a csapba és vegyünk elő új poharat…   Hát,…..
fecóó 2009.08.29 10:52:31
@adruszka:

Ha nincsenek mély és őszinte érzéseid a kapcsolatban vagy a kapcsolat után, akkor én azt nem is nevezném olyan kapcsolatnak mint amilyenről itt szó van.

A "Semmit nélküle" pedig minden komolyabb szakítás után megvan szerintem, de ez tényleg csak idő kérdése hogy elmúljon.
Nekem pl. egy másfél éves kapcsolat után kellett majdnem egy év hogy végre azt tudjam mondani: hát nélküle csak jobb lesz.
A tanulságok pedig jók, de szerintem soha ne mond hogy SOHA.
A korkülönbség örök dilemma. Az alábbi love sztori az időben történő döntésről, és kezdeményezésről szól. A türelem egy fiatal számára nehezen kezelhető fogalom. Néha megéri, néha nem. Amihez viszont sosincs késő: tudomásul venni olyan tényeket, amiken már késő…..
Minden csaj koppan egyszer. Vagy kétszer. Vagy többször. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk. A következő történet csattanója egy SMS-ben is elfért volna, de a zamat mégis kifejtve hat igazán. Egy pincértől bármit rendelhetünk... olyat is, ami nincs az étlapon…   A…..