Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Jack

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, zene a tegnapi harci edzés margójára: link. Még mindig a hatása alatt vagyok (persze, hiszen csak egy éjszaka telt el). Fizikailag fáradt, egy helyen fáj eléggé a lábam (köszi, A.!), s a sípcsontjaim minimálisan foltosak csak. Na jó: fáj a karom, a lábaim, a hátam, a nyakam, a hasam...…..
Sokak fejében félreértés él a „tradicionális” harcművészetekről. Számukra ez a kifejezés egyenlő az „elavult” vagy „használhatatlan” fogalmakkal. Mindig érdekes szembesülnünk azzal, hogy milyen kép alakult ki az utóbbi időben a tradicionális harcművészeteket illetően. Csak hogy néhány példát…..
Nem kellett sok, és a vietnami háború elleni tiltakozás egyik szimbólumává vált a sorozókártya elégetése. Ennek apropóján érdemes kicsit közelebbről is megvizsgálni azt a dokumentumot, melyet akkoriban a legtöbb katonaköteles korú amerikai férfi a tárcájában hordott. 1970-es kiadású sorozókártya:…..
Személyi állomány és kiképzés Térjünk most rá az amerikai haderők emberállományának és felkészítésének részleteire, már csak azért is, mert e téren is létezik egy pár tévhit, melyet el kell oszlatnunk. A tengerészgyalogság egy korabeli toborzóplakátja A Vietnamba küldött amerikai fiatalemberek…..
The Rug Eltűnünk, el a sínekkel 2010.07.07 23:32:00
Székesfehérvár, Székesfehérvár!Péntek. Július 9-ét irunkSzemélyvonat indul 12 óra 51 perckor valamelyik vágányról.A vasútállomás aulájában, a falióra alatt elhelyezett fiatalemberek ( Ádám és Bobek)fél órával az indulás előtt p*rospozsgás arccal várja a pontosan…..
Az amerikai filmekben az iskola azaz a „gimi” nagyon fontos helyszín: a fingós-dugni akarunk, de lúzerek vagyunk és a szörnyes-sorozatgyilkosos filmek központi eseményei itt folynak. Mert ugye, az amerikai fiatalok utálják a sulit,de éjjel-nappal ott vannak, a büntetéseket…..
Mindig is kíváncsi voltál rá?Válaszokat akarsz?Most lehull a lepel minden "sötét" és "piszkos" titokról!bárkitől bátran bármennyit bármiről!..
J.A.Árva lettél hamar,Útszéli lelked ápol, s eltakar, eltakar!Emelt fővel vasmarokA szépség koldusa én vagyok, én vagyok,én vagyok, a szépség koldusa én vagyokMélykeserű barna bársonyNem én kiáltok, nem én kiáltok!Emelt fővel vasmarokA szépség koldusa én vagyok, én…..
The Rug Zzzzsongás! 2010.02.23 22:47:00
Tombolnak a hormonok. Harapni lehet a tavaszt.S FEBRUÁR 26-ÁN, PÉNTEK ESTE 17:30-TÓL, A  TÓPARTONelszabadul:.. a padlizsán... kurva világgal hálunk...Mesélünk egyet Samunak...tintatustükörbe mártjuk... ésigytovább :)Szeretettel várunk mindenkit…..
DÜHÖNGŐ ~ padlizsándal  Padlizsán ajkaidbaharapokMeztelenek vagyunk,látni akarjuk a semmit!Érezni, ahogyátölel és a fülembe suttogja édes hangján:Te nem is létezel 'Testem hús, semmi másHasználj ki, használd elOlts el, tilts el, pusztíts el  ..
The Rug Tőletek: Nyusziének 2010.02.02 12:40:00
Új kategóra került a blogra: "Tőletek" néven - ami meglepő módon a közönségtől érkezett, alkotott és a mi szívünknek fontos tartalmat jelöli. Három kedves lány nyusziéneke. Zseniális.   ..
The Rug Garázsbuli: január 30 2010.01.09 19:53:00
Hello Srácok-Lányok!A mai próba alkalmával (amellett, hogy készült egy új dal) megvitattuk az élet fontosabb kérdéseit, mint például mikor is legyen ez a garázsos móka. Osztottunk, szoroztunk, néhány akkordot hozzáadtunk és az jött ki, hogy január 30. (szombat) 16.00-kor…..
The Rug Boldog Karácsonyt! 2009.12.22 17:50:00
Bár még vissza van 2 nap, de ettől függetlenül: Boldog Karácsonyt kíván a The Rug Zenekar! Szeretet, Kalács, Padlizsán!   és ne felejtsétek el gyerekek, aki rosszul viselkedik azért nem a krampusz jön el, hanem valami sokkal kegyetlenebb történik vele: a Mikulás…..
The Rug Garázslátogatás 2009.12.10 19:44:00
Kedves mindenki!Szeretnénk rendezni egy hivatalos garázslátogatást Ádáméknál, ezért szeretnénk ha mindenki válaszolna a blogbejegyzésben kommentelve, hogy tud-e jönni. Ehhez nem kell mást tennetek, minthogy pár adatot (max 4) megadtok magatokról névvel együtt (keresztnév is…..
Az első koncertről pár fotó:Ádám és a SÖR - koncert előttA precíz hangolási folyamatok tesztoszteront termelnekArgghh!"Árnyak és tükrök"  Bobek és Samu..
Fél évvel ezelőtt nem gondoltam volna, de eljött ez a nap is:a The Rug koncertet ad. A héten még posztolunk erről, bővebben, hogy mire számítsatok, hol, mikor ésatöbbi, de előreláthatóan jövő hét pénteken (este) érjetek rá :)Mivel ez lesz az első fellépésünk, így a zenekar…..
Mr. Jack 2009.11.18 16:31:56
1,5
Mr. Jack 2009.11.19 17:53:09
Mr. Jack 2009.11.20 15:16:43
A nyolcvanas évek egyik legjobb főgonosza időközben békés nagypapává szelídült. Mégis ő az egyik bizonyíték, hogy mentalisták igenis léteznek. Felmenői között valószínűleg volt egy küklopsz és ennek eredményeképpen egy bazi nagy szemölcs emlékezteti arra, amikor még…..
A csapos egy két lábon járó Google, aki a legtöbb film központi szereplője, egyben a legjobb pszichológus. Igaz testalkata alapján önmagában megtudta volna menteni a Hospinvestet annyi OEP bevételt generáló betegsége lehet: mindenesetre minimum kövér és általában haja sincsen és…..