Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danabb

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keserű méz, érzelmi hullámvasút, ambivalens izék. Ismét a férfiak kavartak. Az őszinteség olyan kulcs, amit időben illik a zárba dugni. Az egyenesség hálás barát. Egyszerűen lezárni és lerázni a múltat. Hogyan reagáljunk olyan helyzetre, amire nem lehet felkészülni, és amire…..
Danabb 2009.08.21 12:22:12
@csizio77: nmtudta,hogy.aza.felesége.és.azt.meg.végképp.nm.tudta,hogy.van.gyereke
Danabb 2009.08.24 01:05:22
@biosüti: én.inkább.a.csajszit.sajnálom:(:(
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
Alaposan pórul járt az a kedves Levélírónk, aki túl sok romantikus, és túl kevés művész filmet nézett. Az élet nem parfüm, néha kifejezetten szaglik. A kudarc és a csalódás illata lehet keserédes - így tudunk a végén nevetni az egészen.   Fiú vagyok, 37 éves. Szintén…..
Kevés az olyan film, aminek a második része jobb, mint az első. A most következő történet is ilyen, ami egyik legolvasottabb bejegyzésünk várva várt folytatása.   …..Mikor elváltunk remegő gyomorral igyekeztem hazafelé. Nem tudtam mitévő legyek. Tudtam, hogy el kell…..
Következő Levélírónk, elmondása szerint, az extrém helyzetek megszállottja: ha buli van, habozás nélkül beveti magát, és nincs kegyelem a gyengébb nemnek. Ezúttal egy idegen lagzira osont be, és rokonnak adta ki magát.   Egyszer elmentünk a haverokkal öltönyösen bulizni.…..