Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swungerina

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
de Sade márki Törióra 2010.03.26 13:33:00
Nos, a X. században kalandozgattunk, elértük az Atlanti-óceánt, aztán jött arra épp egy hajó, a vikingeknek levágtuk a fejét, kumiszt csináltunk az agyukból, majd virtusosan áteveztünk három perc alatt Amerikába, pedig akkor még nem volt iránytű se, csak egy madzagon lógatott…..
swungerina 2010.03.26 14:22:53
@de Sade márki: Az még hagyján, meg még az amerikai-magyar is. Engem a sziriuszi etnogenezis óta nem tud semmi meglepni. Meg a föld kincse és a szívcsakra pilisben. Persze.
de Sade márki Patho-logic 2010.03.25 21:20:00
Stroke, mondja és meglóbálja a fogót, nemrég hozták, de az állkapcsa már beállt, feszíteni viszont nem érdemes, logikus, a hamvasztók észrevennék az arcán. Épp húzgálja ki egy 25 körüli nő elülső fogait. Régi ismerős a srác, kórboncnok. Éjfél elmúlt, ő az ügyeletes,…..
swungerina 2010.03.26 13:24:44
@de Sade márki: Köszönöm. :)

@Zsüli: Farokból sincs két egyforma, mégis egyformán rajongok értük :D
Tegnap este berúgtunk egy kicsit, és megint előjött a témával, hogy csak szeretem, vagy szerelmes is vagyok belé. Nem akartam mondani, hogy szerelmes, de hát egy kicsit talán minden lányba szerelmes vagyok. Viszont a ragaszkodás és rajongás is szerelemnek mondható. Igazából azért…..
swungerina 2009.11.11 11:13:01
@szingliman: kicsi a világ

@Boxi_911: ezen vitázhatunk. utálom, ha a pasi titokzatoskodik
Az absztinensnek határozott és megingathatatlan véleménye van az alkoholról. Ő soha nem ivott, most sem iszik, és nem is fog. Ezáltal azt kívánja sugallni a világ felé, hogy jómaga szilárd jellem, akit nem lehet elcsábítani, megbabonázni, tévútra terelni; sose lesz az alkohol…..
swungerina 2009.11.10 14:25:28
Én szeretek inni. Szoktam hetente eljárni a csajokkal általában, ott koktélozunk. De csak kellemes szalonspiccig.

@El Topo (Sgt. Elias): Megszavazok neked egy jó csajt. Majd szerzünk egyet.
Ki van benne? Szerezzünk neki normális csajt akciót kéne indítani.
Hagyománnyal egy poszt erejéig szakítás, mert briliáns ÁSÉS Brigád stílusát nem kibírás, hogy ki ne próbálás. Kedvessel történő bevásárlást ők férfi szemmel nézés, de mivel csak érzéketlen pasik levés, nem tudhatás, nőkben mi lejátszódás. Én ezt most megírás, de…..
swungerina 2009.10.29 13:28:04
@LEN: csak van neki is valami pozitiv tapasztalata a nőkkel.

@El Topo (Sgt. Elias): vagy nem?
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..