Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p.nikol

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jégkorong mint turisztikai termék  2011.09.28. 09:41 Hblog..
Megvan blogunk második diplomája  2011.01.22. 07:56 Hblog..
p.nikol 2011.01.23 10:06:41
@Von Siebenbuergen: biztos vagyok abban, hogy aki jártas a jégkorongban, annak tényleg nem mondott újat a háttér, de ha másra nem is lenne jó, akkor úgy hiszem ezzel a témaválasztással (jó)néhány veszprémi (érdekeltségű) figyelmét is felkeltettem a jégkorong irányába...

@Egonájsz: jogos a felvetés a fókuszcsoportos interjú kiterjesztésére, de sajnos korlátozottak voltak a lehetőségeim (és itt leginkább az időhiányra gondolok), de feltételeztem, hogy a kérdőív elegendő volt (egyelőre)...

Köszi a hozzászólást!
p.nikol 2011.01.24 11:27:20
@Tejpalkó: Köszönöm szépen! :)
p.nikol 2011.01.25 09:51:17
@Tejpalkó: Ismerem, de még nem volt alkalmam olvasni.
A Dab.Docler a nemzetközi nőnap alkalmából a Miskolc elleni vasárnapi mérkőzésen  ingyenes belépést biztosított a hölgyeknek. Extra ajándékként az Acélbikák minden hölgy szurkolónak exkluzív meglepetéssel kedveskedtek. A jégkorongos Ladies' Night jól sikerült, tovább…..
J. P. MacCallum szövetségi edző és segítői kihirdették azt a húszfős keretet, amely a debreceni divízió 2-es junior-világbajnokságon harcba száll a feljutásért. Két kapussal, hat védővel és tizenkét csatárral vágunk neki, az első mérkőzésünket a spanyolokkal játsszuk…..
p.nikol 2009.12.11 00:34:01
Életre kel a magyar Winter Classic, írja közleményében a Magyar Jégkorong Szövetség. Eszerint december 27-én vasárnap 14 órától a Kisstadionban rendezik a Ferencváros-Újpest MOL Liga-találkozót, "remélhetőleg több ezer nézővel a lelátón". Nem gálameccsről van…..
p.nikol 2009.10.09 08:00:37
@Gabberboy: :) A minap olvastam Török Lászlótól a Rekviem a hokiért című könyvet, erről ez a részlet jutott eszembe:
"A televízió, a magyar jégkorong-válogatott egyik mérkőzését kívánta közvetíteni a Kisstadionból, a kamerákat viszont zavarta a pálya szélén, a magas dobogón álló zsürifülke. A testület vezetője azonban megmakacsolta magát. Közölte: tetszik, nem tetszik, a kulipintyó ott marad, hiszen ott állt már az "idők kezdete" óta. Még akkor is, ha eltakarja a pálya jó részét a kamera kíváncsi szeme elől.
Nyert.
Az már más kérdés, hogy a tévé ezt követően éveken át egyetlen hazai mérkőzést sem tűzött műsorára."
A Ferencváros visszajönne a gödörből, írtuk a kedd esti Mol Liga-meccset beharangozó posztunkban, és a kitűzött célt el is érte a fővárosi csapat. Az SC Csíkszereda gólt sem tudott ütni Erzsébeten, a hazaiak ezzel szemben háromszor is betaláltak. Az első és az utolsó…..