Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duracelldana

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Szolgálati közlemény 2010.05.06 18:24:00
Indul a vízjeles szisztémaVízjeles képnek nevezünk olyan képeket a neten, amelyeken valahol (alul/oldalt/felűl) egyfajta logo látható. Általában ez egyféle "szerzői jogvédelem is", illetve egy forrással ellátás, arra az esetre, ha más átveszi képeink, és terjesztgetni…..
Hoze Gyorshír 2009.11.04 19:47:00
Pénteken lesz a Fókusz szereplés RTL klubonMivel túl sok lett az anyag amit felvettünk, így a vágási munkák csúsznak egy napot, és pénteken lesz adásban. Ez még jó hír is lehetne akár, hogy többet szereplünk majd - ám annyira nem örülök ennek, mert pénteken meg…..
duracelldana 2009.11.04 22:37:29
www.rtlklub.hu/most/kategoriak/osszes
Elvileg innen egy regisztrálás után letöltheted, márha felrakják...
duracelldana 2009.11.05 06:01:11
@-Hoze-: Akkor gyakorlatilag nem sok értelme van ennek az oldalnak (sem). Nem hinném, hogy nincs annyi szerverkapacitásuk, hogy ne bírnák tárolni az műsorokat. Hát akkor marad az. hogy valakivel rögzítteted, vagy belső embertől szerzed meg. Nekem sajna még VHSem sincs, nemhogy valami modernebb rögzítőm x).
Hanganyagot tudnék rögzíteni a (TVből vonaljel az keverőbe onnan gépbe módszerrel, de annak megint nem látom értelmét. Egy riport kép nélkül érdekes dolog lenne. :D
Amúgy igen, nemrég jöttem ide a Hoze.Blog-ra, a legtöbb írásod nagyon is elnyerte tetszésem, maradok rendszeres olvasód ;)