Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angelblade

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
de Sade márki Péntek este 2010.04.28 13:10:00
A bárpultnál szemlátomást leharcolt, elvált, faszéhes nők ülnek, a bouncer beenged ingyen, régi haver. Először nem megyek oda egyikhez sem, csak legelészem a látványt. Leképzelem róluk a push-upjaikat, a feszes minijeiket, a sminkjüket. Aztán, bár ilyenkor semmi sem bizonyos, az…..
Csucsu - REFLUX Hús és vér 2007.06.15 18:10:00
Elmúlt két választásunk (2002, 2006) alkalmával olykor még az olyan felkészült politikai elemzők, mint Lakner Zoli, a vicces hajú Dolph Lundgren-alteregó, vagy éppen a mindig elfogulatlan Stumpf István is csak értetlenül álltak azelőtt, hogy az MSZP azok után nyomta le a Fideszt,…..
"Alakja izgató, modern a külseje, / Jó lenne sejteni, mit rejt a belseje." (Quimby: Androidő) Királynőm! Királynőm! Vaúúúú! Hát előre csaholhattak és csóválhatták farkukat a mélynövésű lábfetischiszták, hátha kicsap a tévéből egy nedves ostor,…..
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..
Amit másoktól tudok:Kazahsztán --> fővárosa Asztana1 $ ~ 120 tenge (bankban 2007.06 hó)Időeltolódás +3 óra. (Tengiz)Tengizt a magyarok építették, ha jól tudom a 80-as években. (javítsatok ki ha tévedek)Térképen ne keresd, mert úgysem találod meg. (egyelőre) :)Múlt…..