Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klasszikus srác

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Optika barátunk ma egy vegyes csokorral jelentkezik, amelyben tényleg minden van, akárcsak egy szupermarketben: tűzakadály, szabielhalasztás, háromnapos szolgálat, de arról a (nem túl nagy) rejtélyről is fellebben a fátyol, hogy honnan örökölte a nickjét… 72 órás…..
A TNT kiadott egy hosszabb (két és fél perces) promót nyáron érkező Spielberg-sorozatának, a Falling Skies-nak, ami egy bolygónkat ért földönkívüli invázióval, pontosabban annak következményével foglalkozik, azaz a partizánharccal, amit a túlélők folytatnak ET ellen.…..
klasszikus srác 2011.04.01 06:32:41
Hiába, no, ha az emberre hazafelé menet farkasok támadnak, csak nem kezdhet el védekezni a Cheri Cheri Lady-vel, egy ilyen hiríghez keményebb cucc kell, mondjuk a Creed. Nem viccelünk, egy ilyen eset tényleg előfordult Norvégiában, mégpedig a havas úton bandukoló 13 éves Walter…..
klasszikus srác 2011.01.21 21:17:34
Augusztus 23-án Afganisztánban meghalt egy fiatal magyar katonanő. Nem jó hír ez senkinek, különösen nem a családnak, a barátoknak és a közeli hozzátartozóknak, és nem vagyunk hozzászokva ehhez mi, hírfogyasztók sem. Ismerve a Magyar Honvédség kvalitásait, már az is csoda, hogy…..
klasszikus srác 2010.08.28 01:14:12
@venszivar: Csak semmi személyeskedés, te bizonyára jobban tudod. Talán belülről?
klasszikus srác 2010.08.28 01:16:46
@venszivar: :) jó a műsor, ezaz, folytasd!
klasszikus srác 2010.08.28 01:56:42
@Androsz: Az újságcikkben említett alapfizetés nem úgy igaz, ahogy leírják. Ugyanis minden fizetés - hasonlóan a civil munkahelyekhez is - beosztáshoz és rendfokozathoz kötött. Ebből következik, hogy az említett összegnél van aki többet, van aki kevesebbet kap (nyilván többen vannak akik kevesebbet kapnak).
Egyébiránt, és ez nem neked szól, a hozzászólók nagy részének szemmel láthatóan nincs ismerete a Honvédségről, az afganisztáni helyzetről. Ez nem szemrehányás, nem lehet mindenki mindennel kapcsolatban naprakész. Ha innen nézzük, még érthető is amit mondanak, de a fentiekből következik, hogy felületes tudásra alapozzák álláspontjukat. Mindenkinek jó éjt!
Az a meggyőződés, hogy bizonyos (etnikai vagy vallási) csoportok embertársaik vérét használják fel rituális szertartásaikhoz, olyan régi, mint a humán civilizáció. Az elmélet kétségtelenül valós alapokon nyugszik, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a történelem különböző…..
klasszikus srác 2010.08.04 03:57:57
90 Kaoma - Lambada 2010.05.16 19:50:00
Év: 1989 Nemzetiség: francia Mindenki egyből elfelejti kint a szakadó esőt, ha csak a konga első hangjait meghallja. Gyerekként még tényleg menő volt lambadázni: ovis vagy ált. isis farsang, vagy egy délutáni gyerekzsúr? A lambadának bérelt helye volt bármelyik programban. Rommá…..
Hiányzik Jacko? Rajoskodni szeretnél a diszkóban a Billie Jeanre, de nem az igazi? Akkor nézd meg ezt a videót, hátha összejön!..
klasszikus srác 2009.09.11 14:21:54
Többszöri próbálkozás ellenére sem jön össze a hétvégére tervezett magyar-szlovák államfői találkozó. Sólyom László magyar államfő ugyanis addig nem hajlandó találkozni szlovák kollégájával, Ivan Gasparoviccsal, amíg Szlovákia nem ad diplomáciai választ a…..
klasszikus srác 2009.09.09 10:34:59
Kődzsungelben lakom, ami önmagában nem hátrány, sőt, világörökséget képező történelmi belvárosok szolgálják a szerencsés lakókat és turistákat szinte kizárólag cserepes növénnyel adózva a zöldnek (pl Dubrovnik vagy Párizs). Szóval szerencsés vagyok a Terézváros…..