Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chowder

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rejtély, a titokzatosság mindig vonzó, de ennek is megvan az egészséges határa. Egy fiú rendszeresen összefut egy gyönyörű lánnyal, van erotika, vibráció, félreérthetetlen vonzalom, számcsere és ajánlatok, de a mondat végére valahogy nem kerül pont.   Sziasztok! Nem…..
Viszontagságosan indul és szerencsésen végződik - röviden így lehetne felvezetni a következő kalandot, ami a rideg anatómiából tereli az olvasót a kellemes romantika napsütötte pázsitjára. A műtőasztalon néha ismerkedni is lehet...   Sziasztok! Hát nekem is van egy érdekes…..
A bosszú nem jó tanácsadó. A harag pláne. Mindegy, sose kerülj az üllő és a kalapács közé, és láss át minden színjátékot! Az alábbi történetet olvasva, nekünk is plafonig szalad a szemöldökünk - a főszereplő lánnyal csúnyán elbánt egy kellemesnek tűnő legény.  …..
Egy félresiklott randi inkább legyen kacagtató, mint bosszús. Az alábbi sztoriban sajnos mindkét attitűd jelen van. A történet főszereplője különös randevú túlélője volt, és egy valóban érdekes emberrel futott össze...   Halihó mindenkinek ! Nem csak a 20 éveseké a…..
A férfi minden körülmények között férfi, ennél fogva nehezen áll ellen a kísértésnek. Egy tisztességes családapa kétszer is áldozatául esik a pultos lányok delejes sziréndalának. Férfias kavarás, durva visszavágással…   A történetem nem kimondottan vidám, és a…..
A következő versenyző szintén a neten próbált szerencsét, majd az első fellángolást egyre szaporodó meglepetések és megfejthetetlenül zavaros női műveletek követték. Meddig tűrjünk, és meddig maradjunk higgadt úriemberek?   Olvasgatva a ti történeteiteket, nekem is…..
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
Itt a szeptember, így fogadjatok szeretettel egy lombhullatós sztorit. Némelyek sportot űznek a randevúkból. Az alábbi sztoriban egy férfi két lányt is behülyített egyszerre. A két sértett összeszövetkezett és közösen – de finoman – elbántak a bitang…..
Az élet színpadán bármit eljátszhatunk: drámát, tragédiát, vígjátékot. Színészből és szövegből van bőven, ám a hibátlan darab ritka! Nem minden nő nézi csak az autót, persze akadnak olyanok is, akiknél egy okos verda a belépő. Ha észreveszed, hogy a lányt az autó…..
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..
Chowder 2009.08.27 17:56:05
@Mamzel: Az alpári stílussal kiállítottad mindenki előtt a szegénységi bizonyítványodat... Ha az általad említett látványra vágysz, esetleg még mocskosabb dolgokra, ajánlom a hardcore pornó oldalakat. Az a neked való.
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..