Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Red Bull(shit)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme egy újabb adag leleplező erejű, néhol vicces, néhol megrendítő kép a szerkesztőség költözéséről, az Utolsó vacsora etetőanyagtól Gyurcsány Ferencig, megintcsak Fenyő Balázs kegyetlen optikáján keresztül.…..
Ahogy ma reggel már megírtuk, a Fórum Home Entertainment szerződése 2009. augusztus 31-vel lejár a Warner Bros. filmjeinek magyarországi forgalmazását illetően. Most délben az FHE hivatalos sajtóközleményben erősítette meg, hogy nem hosszabbítják meg a szerződést a…..
      Korábbi megnyilvánulásomban már kifejtettem, hogy a magyar honfiúi kebel egyik legnagyobb fájdalma, hogy a szlovák államnak egynehány röpke év alatt sikerült ótvarabb, ergyább, redvásabb politikai elitet kigennyedzenie magából, mint nekünk ezer év alatt. A…..
Red Bull(shit) 2009.08.23 19:12:17
@Paranoid Android2: azt hiszem, ti néhányan igencsak ki vagytok mosva agyilag...
A lenácizottak 99%-a megérdemli a jelzőt, csak annyi gerinc sincs bennetek, hogy legalább elismerjétek (úgy értem, őszintén, a tükörnek is elismerjétek, hogy azok vagytok, amik)
Lehet szépítgetni a dolgot, mosdatni azt a bizonyos szerecsent, de ettől még a revizionista _és_ rasszista _és_ ... (sorolhatnám közös tulajdonságaitokat, amelyek úgy nagyjából mind egyeznek szálasi fecóék elképzeléseivel)
Szóval ezekből a tulajdonságokból egy echte náci csürhe jellemzése jön ki.
Azért az önfeledt nyaralásban, vízibiciklizésben, strandlabdázásban, Sziget utáni lábadozásban álljunk meg egy pillanatra és mélázzunk el néma vigyázállásban azon, hogy 20 éves a mi Nap-Kelténk, igen, húsz éve tartja magát, húsz éve kapaszkodik a képernyőn, mint…..