Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babosbab

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kettőnégy allstars Csillagok Szilveszteri meglepetése egy pátoszos ballada a metál és a rock átható erejéről. A dalt Egyedi Péter (Óriás) szerezte. Tavaszi újraindulásunkig ezt hallgassátok. Köszönjük az egész éves figyelmet! Puszi  ..
A 2010-es Gumizsiráf díjátadó buli összefoglalója és a nyertesek! Feldolgozások Van Halen-től Iron Maiden-ig, részeg közönség és díjátvétel. Az életműdíjas Oszkárról hamarosan külön adásban emlékezünk meg!  ..
Itt a nyár, irány az ár, hátha még esik, ha ez a sikk, tetszik, nem tetszik: hazai  feszt-ivás kór-kép SalvadorCsabi m-óda Mondjuk, úgy nem tetszik. Ami meg igen, az esőben is szép… Főleg, ha valaki úgy szeret horgászni, amikor felfelé esik az eső, és rekedtre tép…..
babosbab 2010.06.13 00:14:07
14 évvel ezelőtt, ezen a napon jelent meg a Pantera nyolcadik nagylemeze. Gondoltuk szólunk, tudjátok mi a teendő!..
Slipknot és Slayer, ahogy Anyád szeretné   Sziasztok! Itt BlindGergő. Nem is húzom az időt bemutatkozással, jöjjön egyből egy jó hír!   „Mi ez a zaj kisfiam, ezt nevezed zenének?” - gondolom mindannyian hallottuk ezeket a mondatokat családban vagy ismerősi…..
babosbab 2010.04.17 00:09:34
 Salvadorcsabit már ismerhetitek az Isten Háta Mögött és Black-Out-os adásokból. Mivel egyszerűen imádjuk nem hagyhattuk ki parányi oldalunk szerkesztéséből sem. Első írásában kedvenc témáját feszegeti, ami: Az Élet! A bejegyzés címe: Gonzo a lelke mindennek! Gonzo a…..
Rossz PC Juniorok Gitárra fel! 2010.03.15 18:00:00
Üdv, Emberkék!KONYEC! Szomorú vagyok, mert alig küldtek videót."Valaki" kifogásolta a nyereményt. Emberek, ti tudjátok minek örülnétek, én azért fektettem ebbe munkát hogy legyenek hasonló "rendezvények". Ha nem mondom minek örülnétek, mégis mi a francot…..