Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csilek recseli

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
”Ennyire boldog még soha senki mellett nem voltam: egyik hajnalban virágokkal díszítettem fel az autóját” – a családos úriember végre megtalálja a boldogságot, és újra élvezni kezdi az életet. Amikor összejön a lánnyal, akit régóta meg akart kapni, rájön,…..
”Uralkodni akart rajtam, még abba is beleszólt, hogy átfesthetem-e a hajam, vagy sem” – izgalmas témát feszeget következő sztorink, melyben félelmetes változásokon megy keresztül a lány barátja. A srác felszínre engedi addig csak lappangó természetét, és…..
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
„Minden egyértelmű: a megcsalás immár tény, ami egyenesen a csaj orra előtt áll…pontosabban fekszik. Pucéron.” – a snájdig angoltanár nem szenved önbizalomhiányban: egyszerre két műszakban nyomja, ráadásul két külön nővel párhuzamosan. Az egyikkel egy…..
A következő történet főszereplője azért ostorozza magát, mert egy sötét hajú szirén elszédítette a fejét, ő pedig visszautasította. Tette ezt a folyamatos lelkifurdalás és a családja miatt. Mivel nem jutottak el az ágyig, a lány állandóan ott lebeg a férfi szeme előtt, aki…..
„Olyan volt, mint a fejemben összerakott "tökéletes pasi": magas, kopasz, izmos, jóképű” – meséli következő posztunk szerzője. Újra egy olyan írás következik, ami ismét felkavarhatja a heves vérmérsékletű olvasóink lelki világát: egy lány megismer…..
csilek recseli 2010.01.18 11:19:31
@tarquin - washlady: hmm, szeretnék. :P Buszon együtt utaztunk:D
csilek recseli 2010.01.18 14:45:42
@olvasgatok: igen, és a magaskopaszkigyúrt sem, mert mindig lehet kifogást találni, de egy problémát megoldani más kérdés...

Az mondjuk durva, amikor az 50-es hapi a fiánál 1-2 évvel idősebb csajjal jár/él... vagy ha a nőci még fiatalabb is,mint a srác, az tényleg szép:P
Álomesküvő és egy Spanyolországi nászút - minden, ami elaltatja a gyanakvást. Aztán jönnek a hétköznapok. A feleség mindent megtesz, hogy férjecskéje kedvébe járjon: felveszi a legszexibb ruháját és megfőzi a kedvencét. A ház ura rendszeresen késik és még neki áll feljebb.…..
„A legjobb barátnőm pasija a legjobb barátom, és az ő legjobb barátja az én pasim.” Most megtudhatjuk, meddig húzható a mézesmadzag. Ismét a kavarással, és az őszinte beszéd hiányával találkozhatunk. Az alábbi történet lassan indul, és óvatosan bontakozik ki: a…..
„A pasinak bódítóan feszes popója volt, amit vétek lett volna kihagyni.” Az alábbi történet tanulsága, hogy érdemes óvatoskodni a jótékonysággal - egy lány a tuti pasival akarja összehozni barátnőjét, ám a tranzakció váratlan fordulatot vesz…  …..
"Szép lassan leszoktam a lányok nézegetéséről, ám egy napon kaptam egy jelölést a Csajok és Pasikon." Így kezdődött egy szerelmi sokszög, amelyben minden benne volt, amelyet a műfaj kínál: hormonok, titkok, bulik, véletlenek, szakítások, hullámlovaglás,…..
A lány tökéletes elegye volt Liv Tylernek és Lucy Liunak. Épp csak azért nem volt tökéletes, mert nem tudott csomót kötni. A következő történetünk arra világít rá, miért nem lehet barátság egy férfi és egy nő között még akkor sem, ha egyikük cserkész. Közben tanulhatunk…..
csilek recseli 2009.10.02 19:17:52
Én is cserkész vagyok, és nagyon nem olyan, mint az úttörőség... Ha ennyi maradt meg neki az egészből, a helyében nem nagyon hirdetném, h. elmentem 1-2 foglalkozásra, mert azalatt csak egy nagyon kis részletét lehet megismerni...

Bölcsészkarra tippelek, vagy corvinus, de a megfogalmazás nagyon bonyolult, és összevissza csapong... tématartása sem kifejezetten megfelelő.(nő létemre elsőre megértettem;):D) Kezdhette volna a történetet onnan, h. 20 évvel ezelőtt, egy szép napos nyári/esős őszi/hideg téli/illatos tavaszi napon megszületett, és akkor pontosabban érthetnénk a dolgokat, amik egész életére kihatottak. :)

Fiú lány barátság: szerintem sem működik anélkül, hogy ne lett volna olyan időszak, amikor egyik fél beleszeretett volna a másikba, ha egyszerre, az nem jó. Ha ezen túl tudnak lendülni, még akár működhet is, szakításkor a "legyünk barátok" duma viszont egészségtelen. Nekem az a tapasztalatom, hogy azzal kerülök közelebbi kapcsolatba, aki szimpátiát érez irányomba.

A járásból meg azért sem lehet barátság, mert egy kapcsolatban annyi sérülést lehet összeszedni, amik utána megmérgeznék a barátságot. A két kapcsolati forma annyira eltérő, hogy nem lehet átalakítani... Jobb esetben az ember párja a legjobb barátja is, akivel mindent meg tud beszélni, és a kapcsolat elején ajánlott előbb megismerni a másikat, azt meg "barátként" lehet.

4 évvel fiatalabb srác ilyenkor... no comment. Pedofil a csaj;)
Mit szólnál, ha az ismerkedés első pillanataiban egy pasi megdobálna almacsutkával? Buta véletlen, vagy a sors keze? Az alábbi fiatalember egy táska csatjának nyomával a fülén emlékezik vissza a röhögséges esetre.   A sztori még a korai egyetemi időkből való, rákészülős…..
Nem igaz, hogy hozzánk mindenki csak keseregni jár! Felgyorsult világunk őrült tempót diktál a kapcsolatoknak is, de akinek van szeme a látásra, nem bukhat el. Bár a csalódás és panasz ugyanúgy része az életnek, mi kifejezetten örülünk, ha egy kellemes randi- beszámolót kapunk.…..
Ismét a jó öreg „se vele, se nélküle” történet következik izgalmas előízzel, gyümölcsös jegyekkel, kerek tannin tartalommal, nem tolakodó savakkal, szép lecsengéssel és fanyar utóízzel. Halhoz és vadhúshoz egyaránt ajánljuk, 14 fokra hűtve. Egy pasinak megtetszik…..
A leleményesség mindig kifizetődő. Ha valami gyönyörűen indul, nem biztos, hogy úgy is folytatódik. A romantikus megismerkedés rózsaszínnel rámázott emlékét vastagon áthúzhatja a kapcsolat végkifejlete. Az emberi lélek pont oly kifürkészhetetlen, és felfoghatatlan, mint…..
A döntésképtelenség korunk egyik népbetegsége. Kezelni nehéz, megelőzni olcsóbb. Amikor két helyzet között őrlődünk, nem könnyű józanul gondolkodni, ezért fordul az alábbi történet szerzője hozzátok, drága Kommentezőink, némi tanácsért és vigaszért.   Sziasztok!…..
A magánügy csak addig privát, amíg nem sért másokat. Átverés, csalárdság, hazugság. Néha magunknak kell az igazság nyomába szegődnünk, hogy megtudjuk, érdemes-e tovább hajtatni egy amúgy is totálkáros szekeret. A cél szentesíti az eszközt.   Sziasztok! Akadt nekem is egy…..
Megrendülten szólalunk meg, ilyen érzelmi hullámzások közepette, legyen elég egy rövid részlet, kóstolónak: „Te tetszel nekem, nagyon megkedveltelek, és szeretek veled találkozni. Tudom, hogy te többet akarsz a barátságnál, de én ennél többet nem adhatok."  …..
csilek recseli 2009.09.03 17:37:08
Az mindenképp pozitív, hogy gondolkodtál, és nem a f@rkad után mentél. Jó srác vagy, ha nem is ezt, egy sokkal jobb lányt találsz:D:D

Nekem sikerült meghozni a döntést, amikor ideje volt... Szerintem a lány is megteszi, mert szerintem ha már felmerül, h. csak az emlékek kötik a másikhoz, nem lesznek sokáig együtt. osztom a véleményt, hogy hagyjad egy kicsit. Van idő, ráértek, aztán ha egymásnak vagytok, úgyis összejöttök... :D:D

Szóval kitartás, és kívánom, hogy legyél boldog!

Azt amúgy nem értem, hogy ha a barátjával nem tud "lelkizni", akkor hogy van még vele... ?? mert egy kapcsolatban a mély beszélgetések is fontosak az együttléten kívül...;)
Az élet színpadán bármit eljátszhatunk: drámát, tragédiát, vígjátékot. Színészből és szövegből van bőven, ám a hibátlan darab ritka! Nem minden nő nézi csak az autót, persze akadnak olyanok is, akiknél egy okos verda a belépő. Ha észreveszed, hogy a lányt az autó…..
Ha pénz és sperma van, minden van! Ha elszabadulnak az érzelmek, és nem kontrolálja a józan ész, olyan emocionális turmixban találhatjuk magunkat, ami túl édes és túl sűrű ahhoz, hogy megigyuk. Nem is kell meginni: borítsuk a csapba és vegyünk elő új poharat…   Hát,…..
csilek recseli 2009.08.29 15:39:03
@KuKori: ha valaki mással találkozás olyan mélyen érinti, szerintem ott már eleve valami nincsen rendben... erről egy Alex nevű illető küldött néhány nagyon értelmes gondolatot, egy másik történethez...

én már kértem egy hét szünetet, de az kellett is, mert 2 lehetőségem volt: ott azonnal véget vetni a kapcsolatnak, vagy lenyugodni, higgadtan megbeszélni a dolgot, és továbblépni, közösen... segített is, utána még együtt voltunk jó ideig. Szóval helyzete válogatja.
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..
A korkülönbség örök dilemma. Az alábbi love sztori az időben történő döntésről, és kezdeményezésről szól. A türelem egy fiatal számára nehezen kezelhető fogalom. Néha megéri, néha nem. Amihez viszont sosincs késő: tudomásul venni olyan tényeket, amiken már késő…..