Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dbiromate

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hétvégén (2011. május 27-28.) rendezték meg a Magyar Pedagógiai Társaság szervezésében a VII. Nevelésügyi Kongresszus követő konferenciáját Kongresszus után – a változások folyamatában címmel a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Q épületében. A…..
Hogyan lett az indiánoknak lovuk? Hogyan került a macska Izlandra? Hát a patkány a kínai horoszkópba…? Mitől sós a tenger? Melyik az év legboldogabb napja? Honnan az eredendő macska-egér viszálykodás? És egyáltalán: miért büdösek a görények?! Aki elszalasztja kezébe…..
A Portobella asszonyprojekt két szakaszra oszlott. Szükségszerű intézkedés volt ez, hiszen csoportunk migráns hölgyeinek nyelvtudásai szélsőségesen különböztek egymástól. Innentől kezdve gyakornoktársam, Andrea foglalkoztatta az írni-olvasni tudó és a korlátozott német…..
Szeptember 17.Szokatlanul új a helyzet. Tanítok: új kihívások érnek, új feladatok adódnak. Szakmaiságom első lépéseit múlt héten tettem meg, s bár gyakornoktársam, Andrea és főnököm, Usha pozitív visszajelzéseket adnak nekem, tudom, hogy tevékenységem óráról órára…..
Szeptember 10.Akármiben is lelje reggel oltalmát az ember, miután fölkelt (még ágyában, esetleg öltözés közben jó számokat hallgatva…), néha bizonyosan megérzi, hogy az a nap jó lesz. Velem sem volt ez ma másképp, noha reggel értek afféle mindennapi kellemetlenségek,…..
 „Iskola, iskola, ki a csuda jár oda? (…)” – szólt bele némi technikai jellegű sípolást követően az évnyitó alkalmából kihelyezett mikrofonba egy apró emberke, ezelőtt mintegy húsz évvel. Azt hiszem, a vers akkor közülünk, elsősök közül senkinek…..
Alice In Chains - Black Gives Way To Blue (EMI) Szokták mondani, hogy az Alice In Chains volt a grunge-korszak legkeményebb zenekara, és van is benne valami. Lassú, súlyos, metálos témákkal pakolták tele lemezeiket, nem punkoskodtak, mint a Nirvana, vagy rockerkedtek, mint a Soundgarden…..