Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ange-lin

84 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jönnek és elmennek. Fiatalok, akik már nem itt élnek, nem itt dolgoznak. Hazalátogatnak, esznek túrórudit, napérlelte barackot, édes dinnyét. Megnézik a Balatont, sétálnak egyet Budapesten, élvezik a melengető napsütést, majd felszállnak a repülőre és néhány órán belül…..
vaskalap Theráphia 2013.11.12 17:14:10
Hogyan változz vissza dühöngő őrültből civilizált emberré? Egyéniség kérdése, de nekem ez válik be: Hazaérsz, leordítod a kölök fejét (ez opció, nem kötelező, de ha már úgyis lábra jött...), bedobsz három cent pálinkát, fogod az mp3-at, és elindulsz. Bicaj, ki a…..
Ange-lin 2013.11.18 18:15:25
<3
Olyan ritkaszar éjszakám volt, mint eccer...pedig eccer nagyon szar volt. A migrén kinzott, hiába vettem be gyógyszert, olyan volt mintha a fejemben egy komplett lakatosmühely dolgozott volna egész éjszaka, megállás nélkül.Bántott a fény a zaj, tévé lekapcs, villany lekapcs, de csak…..
A RÉGI NAPLÓM.BEMÁSOLTAM IDE ELÉG SLENDRIÁN MÓDON, DE AKIT ÉRINT, ÉS AKI KIVÁNCSI RÁ, ÁTUGORJA A HIBÁKAT, AZTÁN MAJD KIJAVITGATOM AHOGY IDŐM ENGEDI.AZTÁN JÖNNEK AZ ÚJ BEJEGYZÉSEK, AZ ŐSZINTESÉG, AZ EMLÉKEZÉS, A NEVESITÉS...ÉS MINDEN EGYÉB AMI BENT VAN ÉS KIKIVÁNKOZIK...
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:16:49
Megint migrénem van...felhúztam a titkárbébis szemüvegem, mert lehet hogy a monitortól vagymi van a Malvin felső részén fáj a fejem, nem tudom.De muszáj itt ülnöm, mert még dolgoznom kell...persze ide is benézek olykor.Azt mondja Angyal, hogy krizantém teját kell inni...úgy fáj…..
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:16:14
Hogy nyalják meg a bal bokámat, milyen jó zenét csináltak...http://www.youtube.com/watch?v=I7t__1uLXyM&feature=relatedEnnek a faszinak a hangja /és nem az énekhangja kizárólag/ felér az izgatással...mély mint a kút...vááááooooo./Csak azt nem értem hogy az ilyen zenéknél, a…..
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:15:33
Nem vagyok, és nem leszek sohasem megszállott.Segit benne a racionalizmusom, amely ha néha magamra hagy is, de az utolsó pillanatban mindig előbújik, kaján humorral oldalba bök, és akkor eszmélek.Ez a fajta kétlábbal a földön járás segit abban, hogy felöltsem magamra a józan…..
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:15:03
"alapjaiban változott meg attól az életed,hogy megismerted őt..remélem,ezt tudod..már új időszámítás kezdődött..amiben "Ő" az alfa és az omega..mindig minden hozzá vezet majd,és sosem távolodsz el tőle..legfeljebb fizikai síkon..ő mágus..és a mágusok…..
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:14:28
Ahhoz képest hogy tegnap még azt irtam nem lesz rinya...nő vagyok, kis vagy nagybetüs, azt nem az én tisztem eldönteni...és mint nő, nem birom bent tartani azt ami bánt.Mert a nőkből valahogy jobban kikivánkozik, valahova, van aki a barátnőinek meséli el, van aki kiirja, nekem ez a…..
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:14:07
Néha, csak úgy, sokszor okkal, vagy ok nélkül elszomorodom.Nem keresem az okát, mert nem kéne mélyre túrnom a lelkembe ahhoz hogy rájöjjek mitől.Nagy müvésze vagyok annak, hogy kifelé azt mutatom, hogy minden rendben, és én milyen nagyon hepi vagyok, pedig a Jánusz arcom másik…..
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:13:39
Tegnap megnéztem a Napsütötte Toscana c.filmet, mert olyan hangulatom volt, és alapból egy sokatmondó nyálsztori, de jólesett, nem szeretem mindig a baszóskardozósat, és azon agyaltam, hogy valszinüleg összeszartam volna magam a félelemtől, ha engem egy olyan toscanai éccakai…..
Az első és legfontosabb...a külső.Szeretem a ritkahajú pasikat. Azokat akiknek tonzúra vigyorog a fejük tetején, hátul körben van hajuk, és ahol nincs, ott vagy pepivel pótolják, vagy a fejük bal oldaláról átfésülik hosszúra hagyva a jobb oldalra, avagy forditva, nem vagyok…..
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:12:39
Ma ebéd után úgy ettem a dinnyét, ahogy gyerekkoromban szoktam.Levágtam egy szeletet /kockáztatva a testi épségemet, mert ugye hogy vágja az ember, hát úgy, hogy az egyik kezével lerögziti a félbevágott gyümölcsöt, a másikkal szabja, persze úgy, hogy csuklótájékot igen…..
5 hullócsillagot láttam.3x kivántam.1...........2...........3...........A többit odaadtam a szegényeknek.Jóccakát...
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:10:57
Ma befejeztem valamit. Ma lezárnék valamit.Pecsétként megittam két Irishcreme whiskyt, jelentős méretü pohárból /más a vizet issza belőle/ és mivel nem vagyok szokva hozzá, érzem a fejemben.Ezért most megiszom mégegyet, feltúrom a netet, és elolvasom az összes fellelhető…..
Szemenszedett romantika... Emlék 2009.08.19 00:10:11
Az már biztos hogy az az abnormalitás határát súrolja, ha az ember egy két hónappal ezelőtt megesett chatbeszélgetéshalmot olvasgat, és vigyorog, aztán pityereg, aztán megint vigyorog, és bárhogy fáj, folyton vigyorog, mert annyira egy srófra járt az agyunk, és úgy fáj hogy…..
Szemenszedett romantika... Vers 2009.08.19 00:09:29
Valamikor majdnemszerettél. valamikormajdnemféltettél.Hogy másé ne legyekhogy másnak ne kelljeks ne lássak mást.Én tudom, hogyakkorSzerettélIgazánpercekre,órákraúgy,ahogy mástnem fogszahogy mástnem lehet./sk./..
Szemenszedett romantika... A kert 2009.08.19 00:07:48
Pózer-paraszt voltam ma, álló nap abban a néhány négyzetméternyi kertemben kapirgáltam.Semmi extra, a területen többnyire fü nő, de a betonjárda mellett kibújik a gizgaz, na meg a mogyoróbokor és a tuja alatt nincs fü, csak föld, és a sok viharnak köszönhetően sok a…..
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:06:41
Van az úgy ,hogy ezerrel tömnék a szádba a szőlőt.../a szőlőről mindig a Hasfelmetsző jut az eszembe, már megkaptam hogy beteg vagyok, meg pszihopata, szóval amikor HJ. a kurtizánokat szőlővel csalogatja lépre, aztán teszi a dolgát, és J.D. AHOGY forgatni tudja azt a…..
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:05:45
Érdekes úgy ébredni, hogy amit belepakoltál magadba, müködik.Nem szeretek.Milyen furcsa...picit üres, de azért nem rossz ez.Nagyon nyakas vagyok, Nagyon makacs.Egyszer mondom /akár magamnak is/ hogy nem, akkor nem.Nem fogadkozni kell, hanem csinálni.Felülkerekedni az…..
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:05:16
Nem szeretnék azzal a luxussal élni, hogy szerelmes leszek. Még az irmagját is ki akarom irtani magamból.Amikor a legkevésbé akartam, akkor estem bele abba a hibába, hogy az lettem, és minél inkább akartam kikecmeregni, annál inkább nem ment...ha hagyom hogy átjárjon, kiveszem…..
Dolgozni kéne, és/meg irni kéne, és folyton bent felejtem itt magam, és nem jó ez igy mert én nem vagyok dobozlakó, csak szórakozott.De az nagyon.Lefolyok az agyamról.Elmentem bevásárolni, egy olyan üzletbe, amelynek a környékén sok fiatal bandázik.Amikor a pénztárnál állva,…..
Szemenszedett romantika... 2009.08.19 00:04:00
Ma olyan hangulatban vagyok, hogy a Sátán már elhasznált egy százas papirzsepit, a térdei reszketnek, behúzódott a sarokba, és azt mantrázza magában, hogy mi a szarnak vállalta el a melót annakidején, amit a Jóisten rá bizott...most nyugodtan kávézhatna a többi angyallal…..
Ma reggel nem önszántamból ébredtem fel.A szomszéd házat szigetelik, és reggel hétkor a létező legnagyobb fúróval nekiállt a szaki fúrni a falat.Szerintem kimegyek, és:1. A pék örülhet mert nem őt csapom pofán2. A Sátán is örülhet, mert őt sem, bár erősen elgondolkodtam…..
"- A patádat rendesen megmostad, teee..? Akkor takarodj lefeküdni, oda, lábhoz...- szóltam a Sátánhoz. Ő szótfogadóan felhúzta a kiskacsamintás pizsamáját, odakucorodott a lábamhoz, ahonnan napi rendszerességgel le szoktam rugdosni reggel, hogy tünjön kávét főzni mire…..