Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsú

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MegaBrutal blogja Önértékelés 2009.11.09 00:46:00
Van, hogy amikor gondolkozom (utazás, sétálás, várakozás közben, vagy esetleg egy unalmas előadáson), eszembe jut valami pozitív dolog - az egyik pozitív tulajdonságom, amit értékelek magamban. Ezután elkezdem tömjénezni magamat, sorra eszembe jutnak az értékeim, az eredményeim,…..
zsú 2009.12.10 16:38:26
@RSB: Én Zsú vagyok.Örülök hogy leírtad a tapasztalataiad.Sokat segíthet.Igaz, én mindezeket nem éltem túl,de azt gondolom, így működhet! Köszönöm. Zsú Remélem Megabrutál is veszi a lapot.
MegaBrutal blogja Bitch Proud 2009.08.28 14:50:00
Lehet, hogy most már üdvös lenne lekattannom a témáról, különös tekintettel lévén arra, hogy ez már zsinórban a harmadik kurvás posztom, de hát most ez a perszeverációm, nincs mit tenni. A Kurva című posztomban nagyjából ismertettem a kurvák nevezetességeit, habár úgy…..
MegaBrutal blogja Kurva 2009.08.27 23:59:00
Jelenleg 3 fő csoportját különböztetem meg a kurváknak: klasszikus kurva (prostituált), apatikus kurva (hülye ribanc), intelligens kurva (hazug ribanc). A kurva alapvetően nőnemű. A hímnemű változataikkal (hímringyó, tapló, menőcsávó, és a mucsai paraszt egyes módosulatai)…..
zsú 2009.08.31 21:21:44
@rodiel: Igen , az észrevételed igaz.Azért reagáltam mégis így,mert erősnek,csordultig keserűnek,soknak találtam.Tudatalattimmal is mentséget kerestem azoknak akik nem tehetnek a kurvaságukról.Mindegy miért.Például, mert butának születtek,vagy olyan körülmények között nőttek fel.Igen néha hiba, ha ösztönösen véded az elesettnek véltet!Érthetően lett fogalmazva ki kicsoda, ki hova sorolható.Nyugtáztam.
Hosszú szünet után végre itt a 6. képsor. Borbála hittanra tanítja Misit, a kisfiát, azonban a kíváncsi kisfasz megnehezíti a dolgát érdekes kérdéseivel. ...
zsú 2009.08.30 21:26:27
@GutBesserWasser: Szia! Ha hiányolják a bigottságot, akkor jól gyakorlod a vallást! Nem csak hangoztatod, hanem emberségesen gyakorlod.Nekem nagyon szimpatikus.Valószínű emberszámba veszed azt is aki nem úgy gondolkodik mint te.Ez a "szabály" a hívőre, és nem hívőre egyaránt,képesnek lenni elfogadni a másik véleményét.