Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s-anyi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken ellátogattunk a Főváros által kiírt TÉR_KÖZ pályázat workshopjára a Design Terminálba. A civil bevonással megvalósítható pályázat inspirációs eseménye volt ez, rengeteg kis színes előadással. Olvassák el beszámolónkat! A program…..
Golfpályáról beszélnek, de gigantikus lakópark- és plázaprojektet indítottak befektetők Pátyon. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyoljai készíttették.Update: A pátyi polgármester és a befektető…..
s-anyi 2009.11.20 21:11:40
@csj: Nincs fejlődés panama nélkül. Ha így vesszük, akkor minden ingatlanfejlesztés panama.
Az ilyen ingatlanbuliknak van nagy hírverésük, mert épülhet a kicsinyes érzelmekre, az irigységre, a változástól való félelemre. Olyan jó hőssé válni egy ilyen ügyön, az élére állni, megnyerni a csatát összefogni, gyere te is pajtás, utáljuk együtt őket, de amikor Mari néni épít egy sufnit, és az egész ország egy sufnitenger, az senkit se zavar. Arról nincs cikk. Ha már mi nem tudunk kulturált projektet megalkotni, ahova igényes vendégeket is el lehetne csalni, akkor más se építsen, irgum, de burgum. Igazuk van, csak így tovább Magyarország, utáljunk ki mindenkit. S-anyi
  A héten már felbukkantak a neten a Roosevelt tér, illetve a Március 15-e tér és a Károly körút látványtervei, most a Móricz Zsigmond futurisztikus megoldásai kerültek elő. Mint arról korábban szó volt, ötletpályázatot írtak ki a Gomba hasznosítására, ami akkoriban az…..
s-anyi 2009.10.14 10:37:36
@röntgenszeműlány: Ez cuki, nagyon egyet értek. Azt nem értem, ha emberek tették fel a műemléki listára, akkor emberek, ha azt másképp gondolják, akkor le is vehetik, nem?