Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aproember

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv, ha már a Terraria-ról volt szó ki próbáltam nekem tetszik, el van az ember vele az esőseb nyári napokon, az elején a játék lényegét nem fedeztem fel, de aztán meg lett. építs, este védekezz, persze nappal is kell, de akkor nem annyira. ha már bele lendültünk a játékba,…..
Gold-Gamers Üdv Elindulunk 2011.07.28 14:00:00
Üdv Blog olvasók ne und, a fejed inkább olvasd a Gold-Gamers ahol mindig a legfrissebb hírekkel várunk. :)G-G Team...
aproember 2011.05.08 16:10:12
Ez nem semmi! Hehh :D 2011.04.25 18:51:00
 ..
aproember 2011.04.25 18:58:45
Bár a Starcraft: Ghost nem készült el, a Blizzard többször kijelentette már, hogy ők bizony konzolra is fejlesztenének - a World of Warcraft átiratára viszont ne számítsunk.Nem azért, mert a konzolok nem bírnák, hanem inkább más - elsőre apróságnak tűnő - akadályok miatt…..
Szeptemberben kerül boltokba az F1 2010, mely a következő Forma 1-es szezont dolgozza majd fel - igen annyira új, hogy lesz benne Schumacher is. De nem csak Schumacher, hanem az új csapatok és az új koreai pálya is most mutatkozik be először, ráadásul végre nem csak…..
A Microsoft továbbra sem tervezi, hogy valamilyen módon Blu-Ray lemezek lejátszását is lehetővé teszi az Xbox 360-on - a redmondiak szerint egyszerűen nincs rá szükség. Ezúttal pedig nem azzal mentegetőztek, hogy a játékok elférnek a duplarétegű DVD-ken is, mert tudjuk,…..
Történelmi mérföldkőhöz érkeztünk. Bejelentették a Shera Juttot, a világ első pakisztáni játékát. Leteszem a billentyűzetet, felmondok, és elmegyek tibeti szerzetesnek! "You have invited your death by kidnappingShera's lady love"..
Egy dél-koreai házaspár napi 12 órát töltött internetkávézókban játékkal, s míg ők virtuális karakterüket nevelgették, koraszülött gyermekük éhen halt.Míg a Prius Online című MMORPG-ben virtuális gyereket neveltek napi 12 órában, addig koraszülött csecsemőjüket…..
Manveer Heir, aki a mellesleg a Singularity és a Wolverine anyagokért volt felelős mostanában a Raven Software berkein belül, úgy gondolja, gyakrabban kellene különböző etnikumokat főszerepbe állítani a játékokban -ahogy azt a filmes világ már régóta teszi.Ha belegondolunk, a…..
elenleg várakozunk az Oscar-gála kezdetére, amit egyébként semelyik magyar adó nem fog közvetíteni. Ezért kicsit barangoltunk a neten, s próbálunk rálelni valami frankó forrásra, ahol élőben lehet majd nézni a műsört. Egyelőre két potenciális oldalt találtunk, melyek…..
Pénteken sorsoljuk a gép teljesítményét többszörösére növelő SSD-t, és a hozzá tartozó 2 GB brutál RAM-ot! Még van idő játszani az ajándékokért!  Valószínűleg sokan gondolkodtok most azon, mi ez az újabb hárombetűs rövidítés, hogy SSD, s legfőképpen azon,…..