Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nabucco

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják a szakértők, a magyar tévés piac a némethez hasonlóan működik, ami ott megy, az nálunk is siker, lásd még Cobra 11, Barátok közt és így tovább. Erre bazírozva döntött úgy az RTL, hogy nálunk is elindít egy amatőrszerplős antológiasorozatot A gyanú…..
Nem látogatta meg a kórházban, telefonon sem hívta Hungaroringen életveszélyesen megsérült csapattársát a finn exbajnok.”Kimi nem keresett, egy videón láttam, amin minden pilóta beszélt, ő volt a legnyugodtabb. A kórházba küldött egy üdvözlő lapot, de nincs ezzel semmi…..
Nabucco 2009.08.18 17:22:22
@sirT: Nem vagyok kifejezetten Kimi rajongó, DE:

Nem tudom, te mit szóltál volna hozzá, ha egy bunkó fotós két centire az orrodtól lihegett volna a képedbe, és villogtatta volna a gépét? Szerintem te is arrébb lökted volna. Mert ahogy én tudom, előre szóltak a fotósnak, hogy Kimi nem óhajt nyilatkozni, fényképezkedni, stb., erre a hülye mégis odament.Kimi csak arrébb tessékelte, és egyszerűen lezártnak tekintette a dolgot. Az, hogy a fotós elesett? Nagy cucc, senki sem mondta neki, hegy indiszkrét módon lihegjen bele más pofájába.

A gyerekfellökés eset meg: láttad te azt a videót?
Azt a gyereket történetesen a saját anyja lökte fel, és nem Kimi. Legfeljebb nem állt meg felsegíteni a gyereket. Na de hát az anyja is ott hagyta, és szaladt az aláírást begyűjteni...