Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lcsildi

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután teljesen benne vagyunk az őszben eljött az ideje a bőrmegújító kezeléseknek. Mit is értünk bőrmegújításon?Azokat a kezeléseket eljárásokat amelyek meggyorsítják a bőrfelszín sejtjeinek cseréjét.A hámréteg ami a bőr legfelső rétege kb.1mm 30 nap alatt cserélődik…..
Kedves Full Beauty olvasók! Ismerkedjetek meg a Bioextra termékcsaláddal, mely egy kiváló minőségű alapanyagokból készült hazai termékcsalád. Intenzív táplálékkal és vitaminokkal  látja el a bőrt, a hajat és körmöket, teljes körű megoldást nyújt azok intenzív…..
lcsildi 2015.03.04 20:45:55
:)
1.téma: Ami mindenkit foglalkoztat:fiatalítás, ránctalanítás. Először pár szóban arról,miért is öregszünk? Majd aztán, mit is tehetünk ellene? A kor előrehaladtával,mindannyiunkat foglalkoztat az öregedés.Először annak külső jelei: apró ráncok…..
 Néha hajnalban ébredek.Ma is.Szeretném megosztani tapasztalataimat mindazokkal,akik olyan érdeklődőek mint én. Mindíg kezdjük a kályhától. Mi a legfontosabb mikor,hogyan kezdjük? Járjak-e kozmetikushoz?Ne járjak?Ha járok otthon is kell csinálnom valamit? Kozmetikushoz nem…..