Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VizslaPuppy

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi más kerülhetne játékcsajrovatunkba húsvétkor, mint egy nyuszi, aki a Playboytól a Penthouse-ig az összes fontosabb férfimagazinban szerepelt. A neve Maria Whittaker, először 1985-ben, 16 évesen pózolt a Sun című brit bulvárlapban, aztán két szembeötlő adottságának…..
Az Egy nap a városban blogon alapvetően Budapest szerethető arcáról írunk, és úgy tűnik, nálunk akkor is pozitív a sztorik kicsengése, ha véletlenül valami kellemetlen élményről számolunk be. Olyan történt velem ugyanis, amire nyolc évnyi újságírás és három évnyi…..
Lizi és Zsömi 10 elsőszülöttje:"Mi így élvezzük az első éjszakát." - Natália                           ..
VizslaPuppy 2011.03.11 16:58:47
A honfoglalással indult 2009 tavaszán, és a Magyar Televízió székházának négy évvel ezelőtti ostromával ért véget hétfőn az MTV ismeretterjesztő sorozata, a Magyarország története. A 46 részes sorozat szerkesztője, Nagy György viszont nem hagyja cserben a törifanokat. Nagy…..
Az ünneplés nagyszerű, a forradalmi lelkesültség tiszteletre méltó, a szpemmelés viszont csúnya dolog. Ül az egyszeri utas a kombínón, villamosozik melóba. Megszólal az égi hang: Dö next stop is Boráros tér. You can change to csepeli hév szöbörbön rélvéj. Valaki a tömegbe…..
Vizsla Alvópóz Verseny 205. Bori 2008.11.07 09:29:55
Küldök egy pár fotót Bori Kutyusról, 6 hónapos vizslalányunkról.Bori vizslatársaihoz hasonlóan nagyon tud aludni… Tiszta erőből... Félelmetes pozíciókat tud kialakítani magának a kedvenc ágyikójában… Sokszor fel kell hangosítani a TV-t, mert nem halljuk a…..
VizslaPuppy 2010.10.15 16:37:36
A parkolás a Homár-olvasók egyik kedvenc témája, ami nem is csoda egy Centrum Parkoló nevű pénzbányász céggel és kevés szabad hellyel megvert országban. Amikor először hallottunk róluk, azt hittük, hogy az EMPAMO, vagyis az Emberibb Parkolásért Mozgalom az egyik új kedvencünk…..
VizslaPuppy 2010.03.29 08:06:43
@Sün! balázs:
Hát kb, igen. Meg ugye milyen jól mutatna a Világörökség részeként jegyzett Duna-parton és a zsidónegyedben, (meg általában mindenütt) ha minden második épület valami garázsos-üvegpalotás gyönyörűség lenne. Ez kell.
VizslaPuppy 2010.03.29 08:09:15
mon@VizslaPuppy:
mindent kétszer mondok, mindent kétszer mondok... bocs.
VizslaPuppy 2010.03.29 08:16:29
@gftamas:

Na akkor pont te tudod a legjobban, hogy egy évben az egyszeri autós hányszor ül a dugóban a Critical Mass, és hányszor a többi autós miatt. Csak számolni kell.
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
VizslaPuppy 2009.09.15 17:11:49
@Klónegér: Juj, most nagyon mellé lőttem, ugye? Más terméket tudsz mondani? Továbbra is fenntartom, hogy a Lidl és az Aldi a magyar helyett az olcsóbb külföldit pártolja. Annyira, hogy a hazait még a polcra sem teszi ki.