Regisztráció Blogot indítok
Adatok
révész

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az interneten szörfölve az ember elég sokmindent olvashat a H1N1-ről. Jelen cikkben talán a legérdekesebb elméletekből próbáltam kiragadni egy-két részletet. Remélem találtok ti is benne kedvetekre valót.  A H1N1 az A típusú influenzavírus egyik altípusa, az emberi…..
Súlyos sérüléseket szenvedett egy magyar síelő diák Ausztriában - értesült a www.sítv.hu helyszínen tartózkodó magyaroktól. A 16 éves fiú a magyarok által kedvelt karintiai síterep, Klippitztörl egyik pályáján sérült meg. Mentőhelikopterrel szállították a klagenfurti…..
A hétvégén kirándulni voltunk a Tátrában. Igen, a múlt héten, amikor annyi sok hó leesett. Pontosabban nem is a hétvége volt, hanem egy csüt-péntek-szombat, szerda esti leutazással. Éppen ezért, mivel két nap szabinkba került a megmozdulás, eszünkbe se jutott lemondani a…..
Újabb magyar síelő sérült meg súlyosan, ezúttal Szlovákiában a Chopok déli oldalán - értesült a www.sítv.hu.Szerencsés János, a kassai főkonzul tájékoztatása szerint január 25-én délután hívták a Szlovák Hegyimentő Szolgálatot egy 32 éves magyar fiatalember…..
Szerencsés véget ért egy drámai mentési akció kedd kora délután a felső-bajorországi Brauneck síterületen, ahol műszaki hiba miatt hirtelen leállt egy drótkötélpálya. - áll az MTI tudósításában. A leállás nem sokkal 10 óra után történt Lenggries és Bad Tölz…..
révész 2010.02.03 16:37:18
@Lipteek: ha a sípálya nem is állja, az utasbiztosítás biztosan
Ingyen cuccok mindenüttJó.hu 2009.10.16 11:52:36
Regisztrálni kell és pontokat gyűjteni (regisztráció, szavazás, hozzászólás). Nyerni lehet minden hónapban egy 10 000 Ft értékű Reckitt Benckiser ajándékcsomag-ot, a fődíj pedig 500.000 Ft értékű lakberendezési utalvány ajándékcsomag. Link: mindenuttjo.hu/index.php  ..
révész 2009.12.08 14:20:14
@galkriszti24:
Háát, le vagy maradva :P
De amúgy igen, ez egész szép eredmény :)
Egész nap ezzel foglalkozol? :D
révész 2009.12.09 11:21:31
@xingi: Az biztos, hogy nagyon sok... én szerintem a 110 körülimmel meg sem szólalok akkor:(
révész 2009.12.09 14:52:39
@stanmars: Arra én is kíváncsi vagyok, hogyan csinálta, de akkor lehet nem vettünk észre vmit... de most azért megnyugodtam, hogy nem csak én járok 200 alatt:)
Nokia nyereményjáték leírás:  Nyerj heti 1 db Nokia 5530 XpressMusic mobiltelefon készüléket vagy a fődíjat egy MINI Cooper személygépjárművet. A részvételhez regisztrálj a www.ovi.com oldalon, majd a frissen készült postafiókodból küldj egy levelet a te.igen@ovi.com…..
Történt, hogy ebédre elhatároztuk, most aztán közös kaja lesz. Rendelt is mindenki jól pizzát, egyik kolléganő viszont ráment egy levesre és bevállalt egy túrógombócot is, ezt láthatjátok alant. A túróig nem jutottunk el, elég volt az egybefüggő mócsingra ráhelyezni a…..
Sajnálom azokat, akik ML Mercivel normálisan és szabályosan közlekednek, mert sok márkatársuk tahó paraszt, akik miatt azokra is ferde szemmel néznek sokan, akik ezt egyébként nem érdemelnél meg. Mossmivan sztorija sem az első, amiben ilyen autóval jár a rosszfiút alakító…..
Hogyan pályázhatsz? Kapd elő a mobilod! És persze engedd el a fantáziád, vagyis légy nagyon kreatív!Készítsd el a filmet, és töltsd fel a YouTube-ra!Töltsd ki a pályázati lapot és dobj egy linket a filmhez!Link: www.nemvagyokluzer.hu/palyazati-kiiras Küldte: Katalin..
révész 2009.10.12 12:27:05
nemvagyokluzer.hu/node/50

Nekem erről egyből a Szörnyella de frász jutott eszembe :) Csak itt ebben egy kicsit csinosabb :D
révész 2009.10.12 16:21:04
@simahomlok: Follow the white rabbit :)
Ingyen cuccok Nemvagyokluzer 2009.10.05 16:53:00
Kerüld el a vesztes helyzeteket! Hogy pályázhatsz?     * „Kapd elő a mobilod!” És persze engedd el a fantáziád, vagyis légy nagyon kreatív!     * Készítsd el a filmet, és töltsd fel a YouTube-ra!     * Töltsd ki a pályázati…..
Egyik olvasónk rövid időn belül 20 % körüli hozamot ért el a K&H Bank egyik kockázatos befektetési termékével, de az öröm nem tartott sokáig. A bank a különböző díjtételekre annyit levont a visszavásárláskor, hogy az ügyfélnek kevesebb pénze maradt, mint amennyit…..
Először csak óriásplakáton találkoztam az ERSTE legújabb kampányával, és ezen láttam Matyit, aki a ludat szorongatva ült a bankfiókban, miközben azt lehetett olvasni a feje felett, hogy párosan szép az élet. Ebből én speciel arra következtettem, hogy Matyi a lúddal kavar, ami -…..
révész 2009.08.18 15:51:09
@valakitalánvagyok: lehet hogy rossz a reklám és neked nem tetszik, de szerintem azt nem kellene mondani hogy veszít a befektetőiből. ez hülyeség! AMIT reklámoz az a lényeg, és az pedig elég jó ajánlat, szerintem