Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MarkD Man

6 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kész Zoltán, a független neoliberális baloldali független jelölt a Liberálisok egyik aktivistája segítségével, a kitakart arcok alapján megállapította, hogy Schiffer András együtt ebédelt Kubatov Gáborral és Porga Gyulával a Séfkrajcárban, és a Fidesz aktivisták…..
A toleranciájára büszke nyugat és a befogadó nemzettudatáról ismert Franciaország sajnos állatorvosi lovává vált a legsötétebb kettős mércének, álszentségnek, önbeteljesítő rettegésnek és emberi hülyeségnek. Elsőként Dieudonné M'bala lépett a hatóságok…..
A Nemzeti Eugenetikai Intézet újabb javaslatot tett kormányunk számára, hogy a persona non grata elemeket eltávolítsa. Nem elég, hogy a foglalkoztatást helyettesítő támogatást négy év alatt le kívánják teljesen építeni (amit kétlek, mivel 2018 esetében választási évről…..
MarkD Man 2014.11.25 23:39:33
@Éhes_ló: "A díjakra jelölés demokráciafaktorát dumáld meg [...] a nullahónapos obamakinak "béke" nobeldíjat adó idiótákkal"

Még jó, hogy te nem személyeskedsz, csak laza kis szalonrasszizmust nyomatsz :D Mellesleg imádom ezt a csökött érvelést, attól hogy Ámerikában is megy a haverozás, illetve nálunk is ment már a szoci érában (is) mitől lesz jó nekünk, ha Viktor emberei is ugyanilyen szemérmetlenül nyernek tendert/földpályázatot/trafikot/kitüntetést? Nem vitatom, hogy minden rendszernek megvannak a korifeusai, de védeni őket- ha nem tartozol közéjük, mert akkor érthető- elég nagy marhaság szerintem.

"Ma az embereknek rengeteg helyen van beleszólása a döntésekbedemokratikus választások során tették meg, saját kisközösségeikben teszik meg, saját családjaikban teszik meg, saját vállalkozásaikban teszik meg. Az életük csupa csupa felelős döntésből áll."

Az élet a saját felelős döntésed, nem a kollektíváé, ebben egyetértünk, de azt nem gondolom, hogy annyi helyen lenne beleszólás. Főleg nem a faluközösségekben, mindegy milyen színű a polgármester-oligarcha, kézivezérlés alatt áll a mikroközösség és ha kinyitod a csőröd (ami persze felelős döntés, de szólásszabadság van, vagy mi) még az általad annyira istenített közmunkától is elmeszelnek.

Az én legnagyobb bajom egyébként a keleti pávatánc. Antikommunistaként (vélem, az vagy) ismerheted a mondást: inkább egy Pershing a tanyámon, mint öt ruszki az anyámon.
Sajnos nem jött össze. Látva, hogy a testületbe is kik kerültek be, egyértelművé vált, hogy-Az embereket több hónapra kiadott előlegek útján megvették (gyakorta többen kis cetlin vitték be a neveket, hogy kikre kell húzni)-A politikai alku szálait a másik oldal irányította,…..
        Tavaly augusztusban nekem még volt szerencsém látni az erdélyi magyar történelem egyik legszomorúbb helyszínének szimbólumát, a bözödújfalui katolikus templom romjait. Ma reggel ért a szomorú hír, hogy a templom nem bírta tovább az időjárás és a sors súlyát,…..
Most, hogy a Kossuth téren ismét megtekinthető a kétszeres magyar miniszterelnök szobra (ez manapság mondjuk már nem nagy szám, édesapja, Tisza Kálmán és Orbán Viktor is rávertek), egy szimbolikus belpolitikai vita kezdődött, a Fidesz-KNDP és a Jobbik örvend, az LMP szintén, de…..
Régen írtam, hát most billentyűzetet ragadok, mert van, ami már sok(k). Hetesi Zsolt anno kiválóan megalkotta az "erkölcsi pszichopata" kifejezést, amit mind a mai napig szeretek használni (káromkodhatnék is, de minek), valamiért most eszembe jutott. Nem tudom, Rapcsák András tudta-e,…..
Mármint nem demokratának, hanem D_E_M_O_K_R_A_T_Á_N_A_K? Ez egy rendkívül különös létforma kis Hazánkban, elnyomott kisebbségnek érzi magát és önként jelentkezne a védett állatok vörös könyvébe, annak ellenére, hogy saját élőhelyén (Budapest és más nagyobb városok egyes…..
MarkD Man 2014.04.18 22:00:26
@Member: Kurucinfo betiltása és társai remekül erősítik a Jobbikot... személyes tapasztalataimból azt szűrtem le, hogy az átlagos városi jobbikos (tehát a kisemmizett gazda, aki kétségbeesésből szavaz rájuk, más lapra tartozik) 18-25 éves férfi, akinek valami nagyon nem jó az életében (anyagi gondok) vagy messze földön híres cigányaink ártottak neki. Ők a Jobbik "gyűlöletszavazói", akiket a kuruc betiltása és egyéb húzások nem eltántorítanak, hanem fanatizálnak. Az egész betiltogatás remekül belefér az ő zsidó-összesküvéses világképükbe- kimondják az igazat, ezért Kohnék elhallgattatják őket. Betiltással harcolni nem megoldás. Inkább alaposan ízekre kéne szedni chemtrailtől reptoidokig az egész "világképüket" ezeknek az embernek. A városi jobbikosok igazságot akarnak tenni a világban- ebbe kitűnően belefér mások internálása és kiirtása- és arról kell meggyőzni őket, hogy nem a demokrácia maradékának eltiprása az alternatíva.

De nagyon a témába vágó írás :D
I. Ha kihíztad az öltönyt, szabd át és megint jól mutat majd Habár a közvélemény kutatások szerint a kormánypárt a népesség felét győzte meg, mégis Kunhalmi Ágnes pár szavazatán múlik, hogy meg kell-e győzniük egy ellenzékit a döntéshez (azért gondoljunk bele, hogy ez…..
MarkD Man 2014.04.07 14:51:44
Én igazán szomorúan láttam, mi történt tegnap...
LMP bejutott, ez jó, a 20%-os jobbik sem bosszant (amíg nem kerülnek kormányra, nekem nincs bajom velük, bár
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: radikális koncepciója hozzám is közelebb áll), a kúrmányváltás viszont nem bukott elég nagyot ahhoz, hogy tanuljon a leckéből és nyugdíjba küldje a korifeusait, a fityisz kétharmadához pedig egyszerűen nincs mit hozzászólnom. Ebben az országban mindenki eladja az anyját kétezer rezsiforintért?
Talán szokásos utolsó hajrás öntudjátokminek tűnhet, hogy egy ilyen posztot írok, de mivel eddig sem voltam a kritikátlan párthűség híve, amikor úgy adódott, meg mertem fogalmazni olyan véleményt a "magánvélemény" címke odaragasztása mellett, amire lehet, hogy az LMP-ben…..
MarkD Man 2014.04.05 10:00:59
@08.szabogabor: Azonos kontextusban a DK és az elvszerűség? Ennyi elég is volt, köszi. Ha mutyistákat akarsz keresni, ajánlom figyelmedbe Bajnai Gordont- kötött 1-2 jó üzletet a "diktatórikus" köztévével...
MarkD Man 2014.04.05 10:16:30
@Member: Ha nem lenne benne az összes bukott politikus, akkor sem szavaznék az Összeváltó Kormányfogásra, pusztán a PM miatt. Számomra ők testesítik meg a politikai gerinctelenséget- remélem az olyanok, mint (S)hering Gábor és "nagykoalíció a Jobbikkal" KariGeri előbb kapnak bilincset, mint mandátumot.
MarkD Man 2014.04.05 11:40:57
@08.szabogabor: Jaj, te szegény, te sorsüldözött. :) Külön szép tőled, hogy lepártaktivistázol, közöm nincs az LMP-hez, pusztán szimpatizálok az iránnyal, amit képviselnek. És valóban ne menjünk bele a kit kicsoda fizet kérdésbe, ha tényleg te voltál Kocsis Máté szellemi mestere...
Félelmetes nézni a levélözönt, amiben forradalmi vezérüket siratók vádolják meg Fidesz-oldalkocsi szereppel az amúgy hiedelemben inkább MSZP-vel összeragasztott pártot. Az elvakultság veszélyes dolog, bármelyik oldalról érkezzen is. Még 2009-ben jelentette fel Schiffer András az…..
Mangekyo kérésére rakom ki ezt a videót, melyben kicsit összegzi, hogy hogyan és miért kurvult el az egykor legnagyobbak közé tartozó youtube.com. A videóval kapcsolatban annyit, hogy már megint zavarba jöttünk a dícséretektől, de amikor ilyen lelkesedést látunk, akkor döbbenünk…..
MarkD Man 2010.10.19 15:52:43
@S.T.A.L.K.E.R: Egy példát hozott fel a sok közül, sztalkomcsi.
AlexM1983D már leírta a lényeget.
Sok köcsög gyerek pakol fel gány minőségű videókat a netre, melyek csak a videómegosztó tárhely foglalására jók. Itt van ennek egy ékes példája:Mit csinál egy 10 éves köcsög, ha kap egy új telefont? Levetíti a kedvenc meséit, felveszi a 0,5 megapixeles kamerával, aztán…..
Szánalomdömping Újra itt post 2009.12.14 22:09:01
Na, hosszú kihagyás után ismét jut időm a blogra, és csak úgy záporozni fog a szánalom!..
Egy újabb kopiköcsög-parodizáló, talán még jobb mint Nemcopyz. ..
Egy kicsit személyes vonatkozású is ez a videó, hiszen már nagyon meguntam a sok kommentelőt, akik szerint nincs igazam abban, hogy ezek a Movie-k rossz filmek. Valószínűleg majd erre a vieóra is kapok hasonló ugatásokat. Márpedig akkor is azt mondom, hogy ez rossz, mégpedig az egyik legrosszabb,…..
Ismerünk sok fasztarisznyát aki vagy elrejtőzik vagy felrakja magát az internetre persze nem is tudom hogy miért?! Ez a kérdés már sokakban felötlött.Soha nem értettem azokat akik próbálkoznak kitünni mások közül vagy éppen fikázni szeretne másokat. Találtam egy társaságot…..
Egy másik youtube-os Lommy11 alanyairól csinál videókat.Íme, itt egy videója:..
A fent szereplő youtube-os a rossz/kopizó játékbemutatósokat elemzi, elég jól és sikeresen.Itt látható 3, ezt példázó videója. ..
Szánalomdömping Indul 2009.08.18 20:09:36
Császtok, én vezetem ezt a blogot, ahol a szánalmasak lesznek célkeresztben...