Regisztráció Blogot indítok
Adatok
florabors

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1981 augusztus 1-én, 30 évvel ezelőtt kezdte meg adását az amerikai Music Television, és vetített le vagy hatszázmillió videoklipet addig, míg a YouTube és a reality tévézés közös erővel meg nem ölte. Az eredetileg 24 órán át válogatás nélküli videókat sugárzó adóban a…..
Tudtad, hogy Magyarországon több, mint 2-2,5 millió kutya van és ebből 50.000 él gyepmesteri telepen vagy menhelyen? És évente több, mint 100.000 kutya esik áldozatul az emberi faj kegyetlenkedéseinek. Van akinek mindezek triviális dolgok, de sajnos többen vannak azok, akiknek halvány…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
florabors 2011.05.10 16:41:28
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
florabors 2011.02.16 12:04:25
Kedves Despota!  Történetem, illetve feleségem története egy klasszikus terror leírása, belőlünk mégis mosolyt fakasztott. Az olvasókra bízom, hogy ez a mosoly a részükről is a vidámság mosolya lesz-e, avagy inkább az irónia, vagy esetleg a kárörvendés mosolya.  Maga…..
florabors 2010.07.15 09:45:32
@Meastick_1: én is műkörömben csutakolom a lovat :) kecsét ugyan nem fejek :) de takarítok, kertet tartok rendben. működik. sőt, műköröm nélkül nem működne. az igazi körmöm egy mosogatás után olyanná válik, mint a papír.

a műköröm egy hatalmas találmány. nem válnék meg tőle.
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
florabors 2010.02.11 21:11:41
@NickRobi: te írtad, hgoy útálnak titeket. ezek szerint tisztában vagy vele, vagy legalábbis ezt gondolod.
Köszönöm megtisztelő válaszodat, de ez nem volt válasz a kérdésemre.
florabors 2010.02.11 21:15:45
@NickRobi: kérded, hogy engem útált-e már valaki a származásom miatt. azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy olyan per, hogy ige, ez útálat a magyarság ellen.

ha valaki megkérdezné tőlem, ugyan mi szítja az antiszemitizmust a világban, az például az ilyen perek.
florabors 2010.02.11 21:24:10
@S. Annyi:
szerintem olvasd végig az eddig írtakat, és rájössz, hogy nem én vagyok a zsidó...
jó reggelt, így este fél tízkor.
Kedves Miklós, drága barátom! Sajnos bekövetkezett az, amitől tartottunk, Antal meg a Balogh nem bírták tovább és beszéltek. Rólad. Sajnos, az időpont nem a legjobb, így 70 nappal a választások előtt. Máskor talán el tudnánk simítani az ügyet, de most nem megy. A rendőrségi…..
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..