Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krumpliszsák

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
krumpliszsák 2010.01.22 20:57:43
@Laconicus: ÖBB-éknél a színterv a teknőkre a peros, oldalán nagy hahotázó kövér betűkkel hogy ÖBB. Az, hogy ők a gépeiket milyen matricákkal teszik esztétikusabbá, vizuálisan ehetőbb megjelenésűvé az már egy más dolog, de semmiképpen nem színterv, csak egy matrica. Emlékezz vissza mikor volt a fociebé. Namármost akkor az összes résztvevő országot megjelenítették egy-egy vason. Szerinted hülyék, hogy ennyiszer átmenjenek egy-egy gépen a teddy-hengerrel?
krumpliszsák 2010.01.22 21:00:20
@Konnel: Figyimár haver. Most ráléptél a tyúkszememre az utolsó bekezdéssel. Ha utána néznél, hogy a Ganzal mi volt és mi a helyzet akkor tudnád, hogy átszervezések után de most is él és gyártja a dízelmotorokat szerte a nagyvilágba (ukránoknak a motorvonatokba,Malájoknak... bla-bla ez téged úgyse érdekel), felújít állami vasúti cégeknek stb;) puszi a homlokodra.
krumpliszsák 2010.01.23 01:10:18
@Unter Bahn: Te vagy az én emberem. Leírtad amit én nem tudtam a pipától.
A wurlitzer is sír, hogy vége a Slágernek, a dalok egymásba kapaszkodva, fülhallgatóra szorított kézzel süvöltik a búcsú fájdalmas slágerét. Ilyenkor jó zenei szerkesztőnek lenni, falhoz csapkodni dühösen a műkönnyel teli ampullákat, amiket csak óvatosan adagol egyébként egy…..
krumpliszsák 2009.11.19 00:41:23
@csőr dzsinn ész: Na.. fasza.. kaukázus.. hallgasd csak a primitív összefüggéstelen foshalmazt....
krumpliszsák 2009.11.19 00:43:22
@csőr dzsinn ész: Havonta tudod mi megy el maximum egyszer.. mondjuk az 5napig..?:))))
krumpliszsák 2009.11.19 00:44:56
@Levéltetű: Ez így van. Mi megálltunk az út szélén.. rágyújtottunk egy cigire.. megadtuk a módját az utolsó percekre.
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..