Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kairakuda

20 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megrögzött Androidosként két eszközzel is rendelkezem, az egyik egy két éves öregecske, de még mindig fitt HTC Desire, a másik már egy fiatalabb modell, egy Galaxy Tab 10.1. Mindkét készüléknél eljutottam arra a pontra, hogy érdemes rootolni, Főzött romot feltelepíteni. Ezen cikk…..
TechNomad Desire update 2011.08.01 21:45:00
Felment bennem a pumpa a HTC frissítési töketlenkedése miatt, enyhítendő a feszültséget, photoshophoz nyúltam, így születtek az alábbi látványtervek: ..
TechNomad Apple WWDC 2011 2011.06.08 20:17:00
 ..
TechNomad Túra robot 2011.06.02 10:50:00
Nyár közepe, elég az irodából, ki az erdőbe, ahol végre madárcsobogást, és vízcsiripelést hallgathatunk, távol a többi fásult kockától, a természet lágy ölén, bla-bla... Azért az ember annyi kütyüt visz magával az erdőbe is, amennyit csak tud, a dinamós elemlámpa mellett…..
A Facebookon régebben egyszerű volt szpemelni a felhasználókat. Nem volt más dolga a hirdetőnek vagy az ügynökségnek, mint valami hangzatos névvel kinyomni valami FB-alkalmazást, majd azon keresztül folyamatosan szórhatták kéretlen értesítésekkel a felhasználókat. A Facebook…..
kindows A Báró 2010.07.25 00:38:00
Az idei I/O konferencia óta nem csak azt tudjuk, hogy az Android 2.2 mennyire menő lesz, hanem azt is, hogy a Google hisz abban, hogy a jövőben egyre többet fogunk használni webes alkalmazásokat... Nos, miért ne lehetne ilyen webes alkalmazásokat épp mobilra optimalizált felületen is…..
kairakuda 2010.06.25 09:59:00
@ormotlan: a legtöbb telepített apphoz is kell élő internetkapcsolat (másrészről ott a wifi, gondolom külföldön még könyebb hotspotot találni)
1984. június 8-án bemutatták az USA-ban a Szellemírtók című filmet és onnantól kezdve mindenki a porszívóval kavart otthon a plafont vizslatva. Bár a film az akkori korosztályban mély nyomot hagyott, mégis a szellemírtós feeling évtizedekre eltűnt. Készült belőle PC-s játék…..
Az első, amire felfigyeltem a Kobo ebook-readernél az ára volt. 149 dollár, vagyis harmincezer forint nagyjából annyi, amennyit ki is fizetnék egy olvasóért. A második, ami megtetszett, hogy olvasásra jó. Ezt úgy kell érteni, hogy van az e-ink kijelző, a processzor, az aksi és a…..
Felpezsdült az élet az ebook-olvasók piacán, ezen a blogon is bemutattunk már többet. Lassan nem marad gyártó, mely ne dobna a piacra egy olvasót még az idén. Természeresen az Apple sem maradhat ki a legújabb hype-ból és jól meg is kavarja a piacot. Mint már olvashattátok, az iPad…..
Rpg Blog Nekromanta az árnyakban 2009.12.17 03:34:00
Ihletem támadt, és összedobtam egy új karaktert Shadowrunhoz. Szerintem annyira jól sikerült, hogy összeraktam egy leírást a "kasztról":Nekromanta az árnyakban"A nekromanták ősi, korokon átívelő kulturális örökségből származtatják magukat. Ókori források…..
Bugyannak elő ezek a ki igény, nincs grafikus felület dolgok... Jók,  már moc-hoz is leltem equalizert, igaz nem tudtam beleheggeszteni, de nem is kell, mert már megszoktam a Rhytmbox-tól, hogy semmi hangszín szabályzás. Ez a mostani már kicsit bonyolultabb leköletű jószág. Nem…..
Na eeez ötletes. Tényleg tetszik. Valami linux, az hogy milyen ebből fogalamam sincs, de extrája az hogy ikonokat különböző épületek ábrázolják, utca szintűen. Elsőre ahogy megláttam, arra gondoltam hogy az ötletet valószínűleg a Googlemaps és Monopoly közös játéka adhatta,…..
Mint korábban már beharangozta a Hasbro, hamarosan resetelik a Monopoly City Streets nevű online játékukat. Úgyhogy mindenki kap még egy esélyt arra, hogy meghódítsa Budapest utcáit a virtuális térben.A sikerhez azonban ezúzzal lehet, hogy szükséges lesz másokkal szövetségre…..
kairakuda 2009.09.19 21:50:33
@GYUSZI BACSI: szerintem is bug lehet, bár az adók gátat vethetnek a növekedésnek
Weboldal: http://www.annyiavilag.hu/Időpont: 2009. augusztus 7. 22 óra 30 és 23 óra 00 között.Előzmény: a weboldalra a ma megjelent sajtóközlemény segítségével jutottam el. Érdekelt, ezért regisztráltam.Környezet: Mac OS X 10.5.7 operációs rendszer, Firefox 3.5.2 böngészőA…..
A francia törvényhozók ma szavaztak arról, hogy bűntethető legyen-e az illegális fájlletöltés. A képviselők többsége végül a büntethetőség mellett szavazott, így mostantól akár a netkapcsolatát is elvehetik annak a franciaországi netezőnek, akit illegális fájlletöltésen…..
album Tribeqa - Selftitled. 2009.04.29 14:41:00
Habár mindig igyekszem jót választani, mégis van mikor jobbat, van mikor mégjobbat, és van amikor kevésbé jót találok, és mutatok. Nos ma, valami igazán jó, és különleges lemez került a kezeim közé. A Radio Nova egyik 25 lemezes válogatásán már találkozhattunk vele, de most…..
Legutóbb a különböző böngészők felhasználóit hasonlítottuk össze, most pedig azt nézzük meg, hogy milyenek lennének a böngészők, ha lányok lennének! Firefox Ha találkozol vele, csak rá tudsz gondolni. Annyi mindent elraktározol róla a memóriádban! Bár néha az…..
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..
kairakuda 2009.03.02 11:26:06
@rgranc: Visszataszító, hogy mennyire hazavágják a jogvédő szervezetek a magyarországi számtech boltok forgalmát, azért lássuk be az ár is számít... (egy ideje már a mediadepo.eu-n szerzem be a matricamentes adathordozókat)
Onlinemarketing blog SEO mentes tea 2009.02.23 22:49:07
Amikor a multinacionális megrendelő egy német fejlesztésű oldalt magyarra adaptáltat, és valószínűleg a határidő is rövid volt, akkor bizony születnek érdekes megoldások.Nem is arról van szó, hogy maga a weboldal miért olyan, mintha 2005-öt írnánk. Miért készült csak…..
Igaz nem árul el semmit ez az asztalka, viszont aki küldte, írt hozzá egy kis üzenetet: Szia! Nemrég találtam meg a blogodat, gondoltam megszínesítem egy linuxos asztallal, úgyse látni ott túl sokat (még címke sincs neki...) Minden jót! Fruzsi Köszönjük a képet! ..
The Sounds and the Business of Mobile Music Ben Aslinger / Bentley College Cell phone manufacturers and wireless carriers have tried to make the cell phone the preeminent convergent fetish, offering users an array of services in order to convince consumers to purchase the latest handsets and to…..