Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nananananana

296 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
:wave:   elmaraddtam nagyon, de nincs időm ide írni. meg embereknek sem, levelezősdivel kicsit le is épült a kapcsolatom. pozsgással meg "veszélyesen" jó. :D de most nem ez a lényeg, boldog születésnapot nekem. kérdezte pozsgás, hogy hogyan ünneplek, mondtam, hogy sehogy és akkor az a…..
Ez történt ma velem 2022.08.06. 2022.08.06 15:54:51
 level [up ↑]  18+  ..
Ez történt ma velem 2022.07.12. 2022.07.12 21:04:00
szüzike   július 8.-a óta minden nap beszélünk telefonon pozsgással. a mostani bejegyzés is róla fog szólni. legutóbb amikor írtam, hogy mennyire hiányzik, nem sokra rá telefonáltunk. többek között ezt is mondtam neki, hogy mennyire hiányzott.  a reggelek kurvajók. nagyjából egyszerre ébredünk,…..
Ez történt ma velem 2022.07.09. 2022.07.09 20:15:08
mámor/hiány   pozsgásról lesz szó. :D ma keveset beszéltünk, szinte semmit. 2-3 órája írt, de nem vettem észre és törölte, lehet, hogy pont akkor ráért volna telefonálni, most ettől szarul érzem magam és már eléggé hiányzik is. mostantól ha nem beszélünk valami miatt is küldök majd ölelős…..
Ez történt ma velem 2022.07.03. 2022.07.03 17:34:00
cseresznyevirág   ma elbasztak kicsit. átment külön szobába, hogy csináljunk ezt-azt, de én nem gondoltam ró, hogy ő is csinálna valamit. és nagyon megsértettem. utána magyarázkodtam, hogy én nem is gondoltam, hogy ő esetleg nem csak beszélni akar, azt hittem csak feltartom. olyan hülye vagyok. :(…..
Ez történt ma velem 2022.06.25. 2022.06.26 08:06:58
minden jó, ha... végem van... :D   végem van. :D pozsgással kibaszottul jól alakulnak a dolgok. jövő hónapban ilyenkor már nem leszek szűz, ennyire jól. :D whaaaaaaat? XD többet beszélünk, mint eddig. és már alig van meme, meg megosztás, tényleg beszélünk. és talán már a biztonsági határon túl…..
Ez történt ma velem 2022.06.06. 2022.06.06 21:58:36
megőrülhettem.   a 4.-eit most aktiváltam, de csak félig volt kész, nem is tudom mit akartam írni, mert csak volt még valami. XD nos a mostanában történő dolgoknak nem igazán van racionális magyarázata. mármint, hogy ezek tényleg megtörténnek. tegnap beszéltünk fél órát telefonon és nagyon fura…..
Ez történt ma velem 2022.06.04. 2022.06.06 21:12:21
bazdmeg level 899 !!! XD !!!!!!!! :D bazdmeg mitörtént?! XD 2.-án írtam itt az előző napi dolgot és aznap még durvább történt. megint szexis dumálás volt és egyszer megkérdezte, mit csinálnék vele, ha ott lenne. túl szűkszavúan válaszoltam, de egész jó volt azért, elképzelhető. már sokszor…..
Ez történt ma velem 2022.06.02. 2022.06.02 22:35:16
bazdmeg XDDDDDDD   most kicsit elbaszcsizódott a kedvem, de nem ez a lényeg. majd próbálom közben visszahozni. tegnap furaság történt. :D ez egy pozsgás bejegyzés lesz. tegnap délután küldött egy képet. a haját mutatta, milyen színű lett. nem olyan mint akarta, de jó, nekem tetszett. aztán csak…..
Ez történt ma velem 2022.05.26. 2022.05.26 22:02:32
elismerem!   elismerem, hogy kicsit elszaladt velem a ló az utóbbi időben álmodozás terén. pozsgással és levelezősdivel is. úgy gondolkozok mind a kettejükön, mintha lenne rá esély, hogy legyen belőle valami. XD DE!  gyakran eszembe jut a valóság, szóval nem vagyok elszállva. levelezősdivel hiába…..
Ez történt ma velem 2022.05.22. 2022.05.22 22:08:23
 érzelmek    nem terveztem, hogy írok és a cím is csak most a semmiből jött.a héten sokat gondolkoztam a 2. koncertes hétvégén, meg pozsgáson is. aztán beszélgettünk is levelezősdivel, hogy jól érezte ő is magát, kicsit élményeztünk, tök jó volt átbeszélni. túl jó. :D a héten engedtem kicsit ennek…..
Ez történt ma velem 2022.05.16. 2022.05.16 20:22:34
a pozsgás-jelenség     a tegnapihoz annyit fűznék, hogy ez az én oldalam volt, ahogy én megéltem, amúgy lehet csak az én fejemben tűntek ilyennek a dolgok. na de pozsgás. :D előző alkalommal nem írtam neki, hogy levelezősdivel is találkozok. nem akartam, hogy irkálja, hogy "na mész…..
Ez történt ma velem 2022.05.15. 2022.05.15 21:50:06
 a 2. koncertem    nem is tudom hírtelen, mit írjak. :D az első koncertes élményről nem írtam ugye, de majd fogok, csak most ez friss. :D mint az első koncertnél, most is több napos kiránduláson voltam. gyors összefoglaló, a szállásom levelezősditől 4 percre van, együtt megyünk koncertre illetve…..
*** PEZSI ***   itthon vagyok talán már 2. hete, fájt a derekam, először csak kicsit, aztán egyszer annyira, hogy azt hittem kórház lesz belőle, másnapra pedig a lábam fájdult meg annyira, hogy elmentünk az ügyeletre, mert akkor már 4 órája szenvedtem, meg akartam halni. :D kaptam szurit, és jobb…..
fallout   március 12.-én nem voltam pesten, mert beteg lettem. :D csak megfázás. március 17-18.-án akartam ide írni, hogy lehet utolsó bejegyzésem, mert meghalok, mert találkozok a levelezősdivel, de mivel ide írok, ez egy elég nagy spoiler a továbbiakra. :D fallout, mert az atombomba már régen…..
 üres konténer    tegnap mondta levelezősdi, hogy volt valahol, egy ismerőse valamijén és szeret oda elmenni, mert sok érdekes ember van ott. mit jelent ez számomra? érdekes emberek. én nem vagyok érdekes. ha valaki kérdezne rólam valamit, semmi érdekeset nem tudnék mondani. kb. csak ezt: gyárban…..
 híjj bazdmeg    apás témához még mindig nincs kedvem. már jól vagyok azóta. január 17.-én töltötte be a 60. életévét.   gecire nagy furaság van. gecire nagy. tegnap festésről volt szó pozsgással. ő tud elméletileg festeni. :D és azt kérdeztem, hogy vagy nem szeretsz? és akkor azt írja rá, hogy…..
 szia apa    akartam hosszabban írni, de nincs erőm hozzá most. kedden apa összeesett otthon, több probléma is volt, de bíztam benne, hogy felépül, kórházba viszik elvégre. teljesen biztos voltam benne. dél előtt valamivel anya telefonált, hogy hívták a kórházból, apa meghalt...
im back 256   he... heló! :D eltelt a szünet, érdemi előrehaladás nem történt. semmi olyan, amit szerettem volna, valahogy elment mindig az idő. nem csak játszottam! :P de most már eldöntöttem, hogy többet nem szánok ennyi időt a játékra, inkább megveszem ami kell. ma van apa születésnapja,…..
 egyedül, veled    tök jó beszélgetéseim voltak a napokban, tegnap beszéltem levelezősdivel is, egyszer volt itt a közös kedvenc zenekarnak koncertje, de elmaradt a covid miatt és írta, hogy szívesen elment volna velem oda, meg most lesz egy film, aminek lehet felénk nem lesz vetítése, de oda is.…..
 elbasztam    "boldog mikulást! írta levelezősdi. nem emlékszem, hogy ezt így kellene "ünnepelni". nem emlékszem, hogy valaha írta/mondta volna ezt nekem valaki. :D fura. ma kétszer beszéltünk egy kicsit. és rosszcsont voltam. küldött egy képet, amiben akár tükröződhetett is volna, hosszas…..
 hú paszmek     ma tök jó napom volt, egyedül dolgoztam, egy valaki volt még ott, de ő teljesen máshol, 1x találkoztunk. :D kibaszottul nyugodt napom volt. minden mindegy is lenne, de este megint egyszerre beszélgettem pozsgással és levelezősdivel. kurvajó volt, nagyon jól ment. aztán egyszerre…..
nyugalom?   meg még azt is mondta tegnap a levelezősdi, hogy szereti a nagyon rózsaszín cuccokat, ruhákat. én meg egy bizonyos oldalon követek egy olyan gyűjteményt, amiben olyan videók szerepelnek, amiben rózsaszín cuccok vannak. lehet, hogy felnőtteknek szóló filmekről van szó. :P :D kurva anyát…..
nem igazságos   érdekes, hogy megvicceli az embert az adhd. :D nem tudom hogyan alakult, de egész nap jó kedvem volt. régi zenéket hallgattam, nagyon kafák voltak, jól szórakoztam, mosolyt csalt az arcomra. pozsgással is beszéltem. munka után, amíg sétáltam a buszmegálló felé, ez kb. 10 perces…..
velkóm bek köcsög :D   a tegnapi kicsit fosra sikerült beszélgetések ma megadták az alaphangulatot. :D érdekes, hogy mennyire el tudok kenődni a legegyszerűbb butaságoktól is. komolyan, egész nap úgy éreztem, hogy akár sírni is tudnék. XD nap közben küldtem egy "vicces" képet levelezősdinek,…..