Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolzs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KAKIKOMBÓ Így parkoltok Ti! 2010.01.27 18:22:00
A média és az autósok egyik kedvenc témája a parkolás, mert drága, korlátozott a várakozási idő, nincs elég hely, és még a parkolóőrök is problémásak. Most azt hiszitek, én is ugyanerről fogok beszélni. De nem. Inkább egy kis túrára hívlak Titeket, ahol megláthatjátok,…..
zsolzs 2010.01.27 19:16:03
@Inuit: Az írás, a fényképezés, vagy a parkolás terén?
A vizsgaidőszakra való tekintettel kicsit megcsúsztam a bejegyzéssel, de az ígéretet betartva, következik még egy harmadik válogatás a magyar népművek közül.   Tihanyi Vajakos Tamás Az utolsó rész első versenyzője egy kiváló férfiú, aki az utóbbi időkben már…..
zsolzs 2010.01.18 21:44:25
@Inuit: Nem olyan egyszerű ez a "betörünk a piacra" dolog.
Először is van valami jövőkép, meg különböző potenciálok felmérése, meg konstrukciós tervezés, ráadásul még az innovációs folyamat is...ilyesmik...
A fene essen bele, mégegyszer át kell magam rágni ezen a szaharon:(
Ahogy tegnap ígértem, jön egy újabb adag kedvenc internetes hülyeségeinkből. Ezúttal talán ismertebb művek következnek, ezért kevesebb kommentárt is fűznék hozzájuk.    Azbeszt... Nos, ilyen káromkodást illik levágni, ha anyuka a megmondás ellenére mégis átgyalogol…..
zsolzs 2010.01.12 22:45:01
Kedves barátaim meghívtak eme blogoldalra írogatni. Mivel életemben nem bloggoltam, így a kedves olvasó ama megtiszteltetésben van szerencséje, hogy egy ifjonc blogger szárnypróbálgatásit kísérheti figyelemmel . Remélem továbbiakban meghálálom a bizalmat, és a méltón képviselem…..