Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whippet

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következzen egy válogatás a legmenőbb, legtrendibb divatdiktátorokról, akik hol őrült, hol pedig elegáns stílusukkal folyamatosan irigykedésre késztetnek bennünket.Rihanna - az énekesnő egyszerűen hibátlanul visel Balmain-t. Persze a haja néha, khm... érdekes, de a stílusa egyedi…..
Remélem, mindenki pirossal írta ne a naptárába a Jimmy Choo divatház által tervezett H&M kollekció megjelenését - ízelítőként íme a férfiaknak szánt darabok, hogy legyen mindenkinek oka a pasiját is magával rángatnia az üzletbe.Nekem nagyon tetszenek a táskák, a szürkét…..
4P33MP Test és lélek 2009.08.18 09:02:00
Idén csak egy napra látogatott ki a Sziget Fesztiválra a Planet Mambo legénysége. A pénteki napot választottuk, és néhány remek koncertet láttunk, de persze nem maradhatott el a szokásos sörözés, üldögélés és beszélgetés, meg a céltalan csavargás, nézelődés sem. 15:00…..
Bizony, már nagyon régen volt, és sokan kértétek is, így most ismét hétfői körkérdéssel bombázok mindenkit.Hangulat: preziírós, de már a munka utáni fröccsre gondolós.Ruhák&Smink:  A múlt hét fénypontja: Szerda a Szigeten. Volt ott minden: fröccs, lángos, koncertek,…..