Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sirtomi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsony nincs Comment:com nélkül, Comment:com meg nincs retró nélkül. Régi hagyományunk, hogy megnézzük, mit néztünk az átkosban karácsonykor, amikor még csak másfél csatorna kábította a jónépet, vagy még annyi se, és amikor az ünnep még Mikrobival indult.Szabály szerint…..
Ott tartottunk, hogy a fijjug a garázsban ásnak, Mehón gyógyszerfügg és Tvínert üldöz, Héjvájör képet lop és nem öl öregasszonyt, Tíbeg viszont pont erre készül, mert neki a vérében van, nem tehet róla. Az előző rész végén látott rendőr közelít a házhoz, ami…..
Visszatértek az orvosok a zertéelre, és míg a Vészhelyzet a klasszikus vérbentocsogós, jajmegnehaljonaszimpatikusszereplős úton haladt tova, a Grace sem újított önmagán, Meredith nem tud férfit választani, Gerorge egy fasz, Yang szívtelen picsa, talán Alex esetében látható valami…..
A hányás, amely beborította a világsajtót. Így fog bevonulni a sajtótörténelembe Eva Nazemson rókázása. A műsorvezető hölgy egy telefonálgatós műsorban dobta ki oldalra a taccsot, persze élő adásban, hogy máshogy. Az eseményt megírta a svéd Metro újság, és több svéd…..
Ha most az USA-ban élnénk, akkor azon menne a vita otthon, hogy Szökés vagy Hősök legyen a főműsor, de nem ott élünk, így marad a kicsit sárga, kicsit savanyú, de hazai. A TV2 kilenctől éjfélig krimisorozatozik, tengerészek helyszínelnek (NCIS), matematikusok nyomoznak (Gyilkos…..
A Magyar Királyi Televízió egyes csatornájával kezdjük, ugyanis a Kultúrházban sokakat érdeklő kínzó kérdést feszegetnek és válaszolnak meg: ki és miért pont ő nyerte el az új kormányzati negyed tervpályázatát, majd három híres építész mond okosakat, mindez 22:50-től.…..
Elérkezett hát a vége az első évadnak, minden sakkfigura a helyén, jöhet a finálé, amitől az állunk a padlót veri majd, legalábbis erre számított minden lelkes fan, de amit kaptunk, az közel sem lett annyira hubazmeges vagy ütős, mint reméltük - lehet a végére elfogyott a…..
comment:com San Francisco utcáin 2007.07.25 11:57:00
Az egyik legtipikusabb amcsi krimisorozat volt. 1972-től '77-ig öt széria készült belőle, szóval telibe kapta a súlyos hetvenes évek közepét. Steve Keller felügyelő szerepében Michael Douglas lopta be magát a szívünkbe, a furcsa fejű, kalapos Mike Stone nyomozót…..
Tessék elképzelni a következőt: egy kiégett magyar rocksztárnak bérel az egyik kertévé egy nagy kérót, azt bekamerázza, aztán keres bele 25 (agyhalott) szilikoncsecsű nőt, akik közül az említett úriember majd kiválasztja szíve hölgyét, mi meg ezt végignézzük,…..
Miközben mi itthon nyavalygunk a rendőrök (vélt vagy valós) erőszakos fellépése miatt, és háborgunk, ha egy mozgássérültnek nem engedik, hogy a rendőrség előtt (szabályosan) parkoljon, az arizonai Maricopa megye bűnöző hajlamú lakosainak ennél sokkal nagyobb probléma miatt…..
Igen, kérem alássan, meg nem erősített információink szerint augusztus-szeptember környékén ki kell rinyálni a Viasat3 csatornát a kábelszolgáltatóból (ha nincs a csomagban), mert jön a tavalyi év egyik legjobb sorozata, a Showtime Dexter című sorozatgyilkosos, véres…..
Mika Brzezinski neve nem sokunknak mond bármit is, a kellemes külsejű és hangú hölgy az MSNBC egyik elismert műsorvezetője, és tegnap élőben jelentette be, hogy tele van a töke Paris Hiltonnal. A belinkelt videóban először kiakad, hogy miért egy ilyen jelentéktelen szarság a…..
Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük…..
Többször emlegettük már a reality műfajban dolgozó kreatívok körösztanyjának feltételezett foglalkozását, hiszen mostanra tulajdonképpen csak a kazánkovácsokról nem szól valóságsó, a társadalom minden szegmense le van fedve alaposan, a leszbikus szörfösöktől kezdve a…..
Láthatatlan ember márpedig van, szakállas, és ránézésre büdös, brit akcentussal beszél, de Emo látja. Itt hagytuk abba, innen megyünk tovább, pedig történt még sok érdekes az előző epizódban, és nem a Niki/Jessica/DL/Micah szappanoperára gondolok. A láthatatlan ember…..
Miről szól: John Amsterdam 1642-ben megmentette egy idiánlány életét, cserébe halhatatlanságot kapott, ami addig tart, míg meg nem találja az igaz szerelmet. Mivel most 2007-et írunk, látható, hogy Amsterdam barátunk vagy túl igényes, vagy be van oltva szerelem ellen. Nyomozóként…..
Onnan folytatjuk, ahol az előző rész végén abbahagytuk: Sylar a Szemüveges Ember fogságában, Emo megmentette Clairemackót, Hiro visszatért múltbeli küldetéséből, Niki/Jessica tudathasad és férjére lő. Clairemackó hótt véresen ér haza apu társaságában, és itt az ideje egy…..