Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ini

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reflektor Kire érdemes szavazni? 2018.03.19 11:06:53
Hatalmas a tolongás a választáson indulni kívánó jelöltek és pártok között. Igen komoly szinten megy a helyezkedés, beszólogatás és az egymás nyírása. Még 3 héttel a választás napja előtt is tárgyalások, egyeztetések folynak, azonban ezt most már be kell fejezni, irány a startvonal. A legutóbbi…..
A kötelezőnek nevezett betelepítési kvóta ellen tartandó népszavazás tulajdonképpen a nem a menekültek befogadásáról vagy kiebrudalásáról dönt, hanem olyan kormányzati szándékok megvalósításáról, melyekről elvétve ejtenek szót a voksolás ötletgazdái. Az ugyanis kész tény, hogy amennyiben a kormány…..
Tragédia történt a XIII. kerületben: a Kárpát utcát felújították. Ennek a környékbeli lakók és a kerületen áthaladók többsége örül. A munkát dicséretesen gyorsan, jól szervezetten, és a közlekedők érdekeire maximális figyelemmel végezték. A bringások viszont ismét háborognak. Pontosabban Kétkerekű…..
  A politikában a népszavazások nagy része olyan kérdésekről szól, amelyet az egyszerű állampolgár nem nagyon ért. Mivel kívülről nézve minden egyszerűbbnek látszik, emiatt az európai referendumok többségére az a jellemző, - főleg, ha elvont kérdésekről van szó,- hogy a közhangulat bünteti a…..
Azt is kérdezhetnénk, melyiket dózerolják le, vagy alakítsák át, ahogy a Déli pályaudvar esetében is tervezik, ennek ellenére mi sokkal inkább azt szeretnénk kideríteni, melyik budapesti pályaudvar áll legközelebb hozzátok, melyiket sajnálnátok a legjobban, ha netán egy napon a…..
ini 2015.03.10 21:18:16
„Bátran otthagyja a mappában a netről gyűjtött pucér nős képeket, de találtam már néhány pornófilmet is” - az ideális barátnő pornóvak. Az nem zavarja Posztolónkat, ha párja a nők után fordul az utcán, csak ne fürödne fél órát, és leoltaná maga után a villanyt. Az…..
Először arra gondoltam, írok már én is erről a kitiltósdiról, mert hát ugye hogy ugye. Aztán jött az év legnagyobb baromsága, a házassági adókedvezmény. Tutira egy KDNP-s javaslat lesz ez, valamelyik eszetlen kiszabadíthatta a jobb kezét a kényszerzubbonyból és gyorsan…..
Néhány napja csendben követem a devizahiteleseket állítólag megmenteni hivatott törvényjavaslat körüli legújabb felhajtást. És bár nem vagyok eladósodva sem svájci frankban, sem forintban,  azaz nem erősítem a magyarországi pénzügyi analfabétáknak titulált pórul járt…..
Már éppen beindulna a lakáshitelezés, amikor jön a jegybank és új szabályokat vezet be. Akár nagyobb tétben is fogadnánk arra, hogy a hatás nem marad majd el. Széles lakossági réteg teljesen kiszorul majd a hitelpiacról. A minimálbéren bejelentettekről van szó. Egyes…..
A királyi tévé nem azonosul a kerékpárosokkal. Sőt, nemhogy nem azonosulni nem tud, hanem a közlekedésben résztvevők szabályszegő, visszabeszélkő söpredékének tartja. Ez az álláspont sütött a Ma Reggel csütörtöki kiadásából, amikor Gulyás István műsorvezető…..
Puli Space blog Sasfészek a Holdon 2012.01.28 12:00:00
Az amerikaiak 1968-ra gyakorlatilag már minden egy méternél nagyobb tárgyat név szerint ismertek az Apollok potenciális leszállóhelyein, és pertuban voltak az összes sziklával, ami csak létezett az Apollo 11 landolási körzetében. Ekkorra ugyanis a Lunar Orbiterekkel már…..
Felfokozott hangulatban várta tegnap Orbánisztán népe, hogy Kedves Vezetőjük szóljon hozzájuk a tévén keresztül. Legalább ő mondjon valami biztatót, ha már a szakértők a sajtóban hányni kezdték a földet a matolcsyzmusra. Mert az nem lehet, hogy léket kapott a Nemzeti…..
autózz! Rendőrségi túlkapás? 2011.06.14 12:55:00
Újabb meghökkentő történet landolt a postafiókunkban, amelyet G küldött. Lassan már kezdem azt érezni, hogy a rendőrök egyre frusztráltabbak a kormány döntései miatt, és ezt próbálják valahol levezetni. Sajnos az ártalmatlan állampolgárokon... Várjuk a folytatást!Egy újabb…..