Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Talpi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Blog! Munkahelykeresésem történetét szeretném megosztani veletek.Magyarország egyik legelmaradottabb részén élek, alacsony átlagkereset, nagy munkanélküliség. Sokféleképpen képzem magam, mindig tanulok valami újat, szülni már nem fogok, gyermekeim nagyobbak, felügyeletük…..
Mr.Talpi 2009.08.26 12:21:24
@Strici: ezért mondtam, hogy 90 százalékát, az igaziatommai nyilván nem ebbe tartozik.

@bezzegszilvia: öhm, hát sztem meg úgy megy, hogy azért nem adnak a kétgyerekes anyukának munkát, mert szegénykének foglalkoznia kell a csemetékkel, sok betegség, szabik blablabla. Aki nem érzelmi alapon dönt az azt mondja, hogy
"Neked van a legtöbb/legjobb/legvalamibb hozzáértésed, tapasztalatod stb., te vagy a legmotiváltabb, nem érdekel, hogy hány gyereket van, ha nagy para van akkor nyilvánvaló, de egyébként old meg." Ez racionális döntés, ami nem biztos, hogy tökéletes.
Ahogy korábban említettem, a Munkahelyi Terror blogon lehetőség nyílik a munka nélkül tengődő olvasók számára úgymond hirdetéseket feladni, amelyért cserébe semmiféle anyagi ellenszolgáltatást nem kérünk. Az egyetlen kritérium, hogy a jelentkező rendelkezzen IndaPass…..
Olvasónk csapatépítős élményeiről mesél. Lövészet, fegyver szét és összeszerelés, csak hogy néhányat említsünk a "kreatív" feladatok közül... Egy kislétszámú cégnél dolgozom a pénzügyi részlegen. Olvastam ezekről a csapatépítőkről az oldalatokon és eddig…..
Mr.Talpi 2009.08.24 13:26:41
Szánalom vazzeg, és itt igaza van valakinek, a mentalitás is közre játszik abban, hogy felesleges a csapatépítő tréning ráadásul hétvégén.

Hétvégén van jobb dolgom is, mondjuk a szereteimmel lenni.

@Despota: Azért nekem is most kicsit sír a pofám prof_ miatt, na nem azért mintha nem érdemelné meg, csak ahogy írva is van a BB díj nem szégyenfal. SZVSZ, attól még maradhat prof_ a helyén.
A héten a Dzsúúúsz szót javaslom BB-díjra, akinek van jobb ötlete, az kommentben ossza meg velem. Most pedig következzen egy történet, amelyben olvasónk egy ismert budapesti szórakozóhelyen próbált szerencsét, de a próbanap után elküldték.Sziasztok!Szeretném megosztani veletek…..
Valaki árulja már el nekem, mit jelent az, hogy Dzsúúúsz!!!DespiKedves Despota, MH olvasók és Trollok!:DA minap olvastam egy bejegyzést (augusztus 14.-e), amiben a Magyar Oktatási Intézetről volt szó. Eme levelem, nem kifejezetten terror, legalábbis én ezt nem tudom eldönteni, azonban…..
Mr.Talpi 2009.08.18 13:28:09
@miss mazo: Aha, nembaj, hogy senki nem olvasta végig a bejegyzést, akik ilyet írkáltak, írtam, hogy találtam jobbat:D Nem ebben a szakmában. A médiáról én is tudnék mesélni, ***********
Mr.Talpi 2009.08.23 01:08:51
Nem gondoltam volna, hogy ekkora vihart indítok el, dehát egye-fene mindenre megpróbálom válaszolni.

@prof_: A feltevéseidre válaszolva.
-Nem oktatás nem működik, max elmondjátok, hogy vigyorogj.
-Persze, senkinek nem kötelező ott maradnia, ahogy megvennie ezt a szart sem. Szerencsére sokan átlátnak a szitán. Mellesleg valaki (navajon ki) azt mondta nekem a próbanapom, hogy mekkora vicc, hogy itt vannak az emberek, meg itt van tök közel csomó fürdő/aquapark/tökömtudja micsoda és mi mégis elküldjük őket az ország másik oldalára. Erre vagy te annyira büszke? Gratulálok.
-Mellesleg amikor már 20-ra elküldték, hogy igen gyanús körülmények történtek a céggel(meg az elődeivel), akkor előjöttél a "pfuj csúnya fiúk, így beszéltek velem?" Ja és bárki fikázhatja a munkádat a saját nevében, te is szapultad a metróépítőket, pedig az ő munkájuk inkább a köznek szól.

Strici, Bore, Herr és a többiek: Iszonyat nagy formák vagytok:D Bármit mondanak a kommentjeitekre ne törődjetek vele, így kell viselkedniXD

Mindjárt elolvasom a másik bejegyzést is, és oda is pöttyentek egy kommentet.
Dzsúúúsz Mindenkinek! Olvasónk a gazdasági válság miatt felmondott, mert nagyot álmodni, rengeteg helyre elküldte önéletrajzát, ma bruttó 1 millió felett keres (bejelentve). Sziasztok!Az én történetemet szeretném veletek megosztani. Az egész tavaly ősszel történt, a válság…..