Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zöldborsóhéja

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
zöldborsóhéja 2009.08.18 09:26:29
Tipikus még a feka is keserü cikk ez, nem szól másról csak arról amit a közhangulat elvár, jól benne van a "mainstream"-ben

A, mindíg voltak vannak és lesznek egyedek (állampolgárok) akik nem tudnak ellenállni a kísértésnek (alkalom szüli... etc)

B, Ez a tulajdonság párt, nem, kor, állampolgárság, származás stb. semleges

C, Ebből következően kiragadni egy és csak egy halmazt az egészből nevetséges, sőt megtévesztő ezért káros

Konklúzióm: nem azon bánkódj már, hogy NEM TE vagy a húsosfazéknál, hanem arról ötletelj - már ha képes vagy erre - mik a konkrét javaslataid a leírt jelenség ellen, mert a következő hatalomgyakorlók sem lesznek (vannak, voltak hajaj !!!) mentesek a köz kifosztásának szándékától - egyébként azt kellene gondolnom: tipusos kelet-európai vagy
(a városba kéne menni...)

üdv

szerintem a demokráciában nem az a jó, hogy ott nem lopnak, hanem az, hogy kiderül(het) és kvázi mindenkinek hasonló esélye lehet rá hosszabb távon, azt ígérve, hogy Ő aztán nem és ha már megválasztják és látja a lehetőségeket csak csak megszédül(het) Lásd ala Demszky Ő sem lopott csak úgy gondolta, hogy ennyi már csak jár neki, a csipet csapat meg egyenesen rendszeresítette a módszereket, szigoruan törvény szerint.

Ne tévesszen meg a szlogen a "nem megfelelő pártfinanszírozás" csak duma,
vagy inkább apropó a primer cél a saját zseb, a kampány támogatása meg az alkalom.
Mem véletlenül nem akar itt senki vagyonadót meg vagyonosodási vizsgálatot.