Regisztráció Blogot indítok
Adatok
főnyomott

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Party Monster (2003) - Azt kell mondanom, hogy nem élveztem ezt a filmet. Elvileg ez egy életrajzi film egy Michael Alig nevű new yorki buliszervező srácról (akit Macaulay Culkin alakít, hát nem lett szimpatikusabb ezzel a filmmel...), a szokásos fordulatokkal: Ő az új gyerek, a senki, aki a…..
főnyomott 2011.01.20 23:13:31
főnyomott 2011.01.21 11:41:13
@Mainframe: A vallatásos részek elég sablonosra sikerültek, de azért a film ~70%-ban másról is szól. Plusz van egy csavar is a végén (bár lehet, hogy te előre rá fogsz jönni :)).
1270 Haldoklik a király lánya. Nem szép nő, szó mi szó. Kese haja zsíros, az orra akkora, mint egy lótök, és ez a szag. Évek óta nem fürdött. Zsákruhába bújtatva zihál előttem. A pokrócát lerúgta a földre agóniájában. A mellei laposak, a csípője túl széles.…..
Webkettes kísérletre vállalkozom, mindenki gyarapodására. A dolog a következő: ti, itt kommentben mondtok nekem filmeket, amiket szerintetek látnom kéne. Akár mert láttátok és tetszett, akár mert láttátok és nem tetszett, akár mert még nem láttátok és kíváncsiak vagytok rá,…..
Érdekes dologra bukkantam ma délelőtt."Stílusikon érkezik. 2010.03.25. 18h" felirat egy leragasztott Andrássy úti kirakaton a Vertu és a Művész között.Tekintettel arra, hogy a környéken jó pár nagyon neves olasz cég, például a Dolce&Gabbana is megtelepedett, remélem…..
Valaki szerint Klímahőmérő robbant a Hősök terén, a világ szerint pedig pár ember egy méretes pényiszt formált.A Lehet Más a Politika egy nappal a koppenhágai klímacsúcs befejezése előtt figyelemfelkeltő akciót tartott a Hősök terén. A nemzetközi klímavédő kampány…..
főnyomott 2009.12.21 10:39:26
@mityu: Nyilván ez lehet a magyarázat.
Beyoncé és Lady Gaga megmutatja mit tud együtt, Shakira egyedül teszi ugyanezt, és persze minden hölgy alulöltözött a férfinép kedvéért. A Dream Theater béna számra béna videót készített, az Alice In Chains viszont már sokkal jobban teljesített. A Vampire Weekend meg csak jól…..
főnyomott 2009.12.06 17:15:14