Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lee-a

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem mindig sül el jól, amikor tervezők profilt szélesítenek, véleményem szerint így történt ez a Marchesánál is. Amikor először olvastam a leadben, hogy a tervezőpáros idén szeptembertől már táskákat és kiegészítőket is tervez, az volt az első gondolatom, hogy…..
lee-a 2009.09.01 18:32:16
Ma van augusztus utolsó napja, így egy kicsit számvetős körkérdéssel állok elő, ti pedig válaszoljatok, töltögessétek a kérdéslistát.A nyár fénypontja: Szigetszigetsziget. Annyira jó volt, hogy vigyor kúszik az arcomra, amikor csak rá gondolok.A legtöbbett hordott nyári…..
 A szájat formázó táska után már szemes táska nem lephet meg senkit. Elgondolkodtam, hogy hogyan lehet a mindennapokban egyértelmű funkcióján kívül is használni. Az első másodlagos funkciót akkor lehet használni, ha valaki vagy valami nagyon untat, az elnyomott…..
lee-a 2009.08.21 17:19:34
Bizony, már nagyon régen volt, és sokan kértétek is, így most ismét hétfői körkérdéssel bombázok mindenkit.Hangulat: preziírós, de már a munka utáni fröccsre gondolós.Ruhák&Smink:  A múlt hét fénypontja: Szerda a Szigeten. Volt ott minden: fröccs, lángos, koncertek,…..