Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorrostock

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahol a sírás, hisztérikus kacagás, kétségbeesés és bölcs elengedés határán ragadok klaviatúrát. Tegnap délután itthon a család, pocakban 7 hónapos bébi, aki édesanyja elcseszett szervezetének köszönhetően végigküzdötte az elmúlt 7 hónapot és még két-három hónap…..
Arckölcsönző Ámul a nyár 2011.07.12 14:13:00
A nyári szünet bekövetkeztével sok aktív mozgást végző ember képes ellustulni, még azok is akik egyébként tündökölnek a próba/edző termekben. Akik tényleg igazán komolyan gondolják a mozgást, a mentoruk nélkül is ugyan úgy hajtanak. Amikor egy nép- és balettáncos számára…..
 A Milla által 2011. október 23-án bejelentett Alternatív Köztársasági Elnökválasztás első fordulója tegnap éjfélkor lezárult. A facebook-on zajló szavazás során a 7 legtöbb szavazatot kapó jelölt jutott tovább a második fordulóba.Köszönjük mind az 50 jelöltnek a…..
Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!..
zorrostock 2012.02.09 15:48:29
Demonstrációval emlékezett Horthy Miklós budapesti bevonulásának évfordulóján a Jobbik.  A rendezvényen Novák Előd elmondta: követelik, hogy a budapesti Bartók Béla utat nevezzék át Horthy Miklós útra. A párt alelnöke a Jobbik sikerének nevezte, hogy a Fővárosi…..
Az augusztus 20-i tűzijáték idejére jelentett be légi tüntetést egy baloldali ifjúsági szervezet. A Baloldali Vitorlázórepülők Pangeáért Egyesület szóvivője elmondta, még tavaly augusztus 23-án jelentették be vitorlázórepülős tüntetésüket a Gellért hegy fölé, 200…..
A Kopaszi gáti Yacht Klubot nem volt könnyű megtalálni, de amikor a parkoló végén megláttuk a kétlábon járó citromot meg a két álrendőrnőt, meg a citrommal teliszórt gyepet, akkor tudtuk, hogy nem mindennapi marketingtámadás áldozatai lettünk.A Gösser Alkoholmentes Natur…..
f1 Webber: Nem lesz Bahreini GP 2011.06.06 13:10:00
Az ausztrált meglepné, ha idén megtartanák a futamot, annak ellenére, hogy a FIA hivatalosan úgy döntött, október 30-án rendezik a versenyt. A politikai zavargások miatt március közepén elmaradt a nagydíj, de a szövetség pénteken visszahelyezte a naptárba. A pilóták és a…..
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
Nem szerettem volna húsvétkor dühöngeni, szép az ünnep, szép az idő, a kislányom izgatottan várja a nyuszit. A rossz hírek azonban utolértek. A gyöngyöspatai történetről van szó. Hosszú és sok elemében érthetetlen eseménysor végén most megint ott tartunk, mint oly sokszor az…..
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúhadház utcáin. A…..
Subba WTF: Bussz 2010.09.08 11:56:17
Van baj. ..
zorrostock 2010.09.08 12:48:58
„Férjem egyébként egy tiszta szívű igazságharcos, aki ezért persze sok ellenséget is szerez magának és ezáltal nekem, én azonban akkor sem szeretném, ha langyossá válna, s mindenkivel csak a jó kapcsolatra törekedne, elvtelenül.” Dúró Dóra a Jobbik nagyasszonya…..
Tudniillik Dúró Dóra, Novák Előd felesége a Barikád egyik szerkesztője...
Elnyomnak, segítség, elnyomnak!   Példátlan. No nem a hangnem, hanem az, hogy mi, a pór nép pór tagjai hozzájuthatunk az Országgyűlés bizottságainak jegyzőkönyvvezetőinek magasságos bölcsességéből olyan csemegékhez, mint amilyen az alábbi. Az affér az utolsó, 2010.…..
A poszt egy hatrészes sorozat második darabja, a folytatás pénteken jelenik meg. Az előző rész a Fideszről szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy tartalmira és egy…..
Mit szóltok ehhez a Dell laptophoz? Core2Duo T6570 (2100) proci, 4GB ram, 500 GB merevlemez, DVD-író, wifi ... szép. Nettó 129 ezer forint a kicsike. Nos, a képviselőknek nem ilyen lesz. Nem is nagyon szaporítanám a szót: a leendő képviselők nettó 300 ezer forintos laptopot kapnak.…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
Sokan cincálták az elmúlt napokban azt az egész pályás letámadást, amit a Fidesz indított a Jobbik ellen. Kevesebben foglalkoztak azzal, pedig legalább ugyanennyire fontos, hogy a Jobbik is tett néhány elutasító lépést a szélsőjobb legszélsőségesebb elemeitől.Budaházy mögül…..
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
Van egy blog, a Lokális Klímaváltozás, ami öndefiníció szerint "Az LMP tagjainak és szimpatizánsainak blogja". Gondolom az a pár ember, aki publikál a blogon, ha nem is párttag, de nem egy távoli szimpatizáns, hanem közel van a tűzhöz.Ott publikált igen csak sokat,…..
zorrostock 2010.02.19 09:45:59