Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mustár

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ez egy ömlesztett bejegyzés lesz érdekességekkel, mert így utólag nem emlékszem minden részletre.    Kezdjük Hallgrímur Helgasonnal, mert róla már beszéltem korábban is. Ő írta a 101 Reykjavík c. regényt, amiből film is készült hasonló címmel.…..
Núpur egy kb. öt házból álló falucsak (itt falunak számít és a térkép is jelzi) és semmilyen bolt, vagy szórakozási lehetőség nincs egy focipályán, a gyönyörű hegyeken (amiket hétvégén meg is hódítunk, már összeállt egy kisebb csapat) és a sok ismeretlen emberen…..
Mustár 2009.08.28 20:33:00
Izlandi Atomvillanás Irány Núpur 2009.08.03 23:59:00
Nos, a problémák a vártnál egyszerűbben megoldódtak. Viktor még a leszállás előtt felébredt és magához is tért (köszönet az ÉKK-nak), a reptérről egyetlen buszjárat indul és az pont a találkozási pontba szállított minket, koronát pedig sikerült még a reptéren váltani.…..
Nos, engedjétek meg, hogy megosszak veletek ebben a nagy melegben egy hideg februári történetet. Régi álmunk vált valóra amikor Hankóföld szegedi kirendeltségén egy amolyan "sznob házibuliba" voltunk hivatalosak Vidékivel. Charmo mester is akkortájt érkezett meg hosszú…..
Izlandi Atomvillanás Bevezetés 2009.08.02 22:58:00
Ezt a blogot elsősorban azért nyitottam, hogy ne kelljen mindenkinek külön elmondanom, mi történik itt velünk. Másodsorban azért, hogy érdekes olvasnivalót nyújtson közületek azoknak, akik éppen nem tudnak letöltött filmeket bámulni és az indexet is hatszor kiolvasták már aznap…..