Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sasa133

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tavaly ősszel jelent meg a Deftones Koi No Yokan nagylemeze, ami nem csak szerintünk lett 2012 egyik legjobb albuma. A lemez a Swerve City című dallal kezdőik, amihez most a kaliforniai csapat klipet is készített, ráadásul az elsőt ehhez az albumhoz. A szűk háromperces…..
Téglás Zoli az Ignite-tal lépett volna fel idén a Sziget metálnapján, de egészségügyi okokból más fogja ellátni az énekesi teendőket. Három hete adtunk hírt arról, hogy Téglás Zoli a Pennywise egyik koncertjén többször összeesett, amiért sürgősségi ellátásra, majd…..
Sasa133 2013.04.29 22:24:51
Április 13-án elhunyt Chi Cheng, a Deftones négy és fél éve kómában fekvő basszusgitárosa. A halálhírt Cheng édesanyja közölte a rajongóknak a oneloveforchi.com oldalon, aki elmondta, hogy fia szíve éjjel háromkor hirtelen leállt, kórházba kellett szállítani, de már nem…..
Sasa133 2013.04.14 10:43:01
Ma jelenik meg a Hősök új nagylemeze Érintés címmel, amiről már több dalt is ismerhet a közönség, viszont a teljes anyagot még nem, szóval a hajtás utáni lejátszó nagy része újdonság lesz a rajongók többségének is. Meghallgatható ugyanis a teljes új album, amin 14 dal…..
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
Visszatérő zenekarok és új nevek is gazdagítják a 2013-as Sziget fesztivál fellépőinek bővülő névsorát. A fesztivál szerdán jelentette be, hogy többek között Boys Noize, Nicky Romero, a Die Ärzte, a Seeed és Azealia Banks (képünkön) is fellép az augusztus 5. és 12. között…..
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
A crossover zenék kétségtelenül a kilencvenes években élték virágkorukat. Az első fecskék közé tartozott a kaliforniai Rage Against The Machine, sőt a lelkesebbek a rapmetál alapítóinak is nevezik őket. Az érdemük azonban nem szimplán az, hogy házasítottak két amúgy nem…..
Keane @ Petőfi Csarnok, 2012.10.30. Azt mindannyian tudjuk, hogy a brit zenei élet szeret néha maszturbálni kicsit saját magára. Nincs ezzel semmi baj, hiszen mi is szeretünk néha maszturbálni a brit zenei életre, de teljesen egyértelmű, hogy ennek köszönhetők az olyan zenekarok,…..
Ismét beindul a kívánsággép, a Sziget Szervezőiroda a fesztiválok honlapjain várja a javaslatokat, mely külföldi előadókat, zenekarokat hívják meg a jövő évi Heineken Balaton Sound, VOLT és Sziget fesztiválokra. Évek óta – hagyományosan a szezon végeztével, a jövőt…..
Azon ritka alkalmak egyike volt az előző este, hogy a nemrég botrányosan rossz koncertet adó Guns N' Roses énekese, Axl Rose vendégként szerepelt egy esti beszélgetős műsorban. Az énekes a Jimmy Kimmel Live!-ban elmesélte, hogy gyerekkora óta imádja Elton Johnt és a Queen a kedvenc…..
Sasa133 2012.10.26 18:05:54
Koi No Yokan címmel november 13-án jelenik meg az új Deftones-lemez. Ez az album lesz a kaliforniai rockzenekar hetedik stúdiólemeze, és a második, amit az évek óta kómában fekvő Chi Cheng nélkül, a hivatalosan még mindig csak helyettesítő Sergio Vegával vettek fel. Chino Moreno…..
Nem is olyan régen Snoop Dogg azt ígérte, hogy a következő lemeze nagy változás lesz, és úgy néz ki, be is tartja a szavát. A hajtás után rögtön bele is lehet hallgatni a rapper új albumába, egész pontosan a La La La dalt lehet meghallgatni teljes egészében, ami ráadásul nem…..
Pontosabban ezen a néven nem fog több új anyag megjelenni az ausztrál drum and bass producerektől és az élőzenekaros felállásnak is annyi. Rob Swire, az együttes frontembere azt mondta, hogy 10 év után ideje volt a váltásnak, a zenei színtér mára megváltozott és az élő…..
Sasa133 2012.06.18 22:33:40
A 21. században rock and rollt már csak nyomokban tartalmazó Guns N’ Roses frontembere közismerten egy nehezen kezelhető esetnek számít. Axl Rose szinte minden héten bekerül a hírekbe valamivel, legyen szó volt zenésztársai emlékének megtagadásáról vagy drága ékszereinek…..
Serpent Sermon címmel jelenik meg június 5-én a legújabb Marduk-lemez, ami sorrendben már a 12. stúdiólemeze lesz a harckocsimániás sátánista svédeknek, és állítólag minden eddiginél gonoszabb is. Ennek örömére itt a Lángoló Gitárokon most meg is lehet hallgatni a lemezen…..
Sasa133 2012.06.03 12:01:41
Az már a Zöld Pardon színpadán is látszott, hogy nem lesz könnyű mély beszélgetést folytatni Bob Marley Stephen nevű fiával, így meg sem lepődtünk, mikor az émelyítően fűszagú turnébuszban, a teljesen szétcsúszott zenész beszéd közben felejtette el mit is akar mondani. De…..
További fellépőket jelentettek be ma a Sziget szervezői. Érkezik a fesztivál nagyszínpadára a The National Health című júniusban megjelenő legújabb albumának anyagával a kétezres évek első felében befutott brit Maxïmo Park zenekar, és itt lesz látható a többszörös…..
Május 18-án lesz az úgynevezett Grand Openingje a budapesti Hard Rock Cafénak, ahol a jelek szerint koncertet ad a Fun Lovin' Criminals is. Az egykor a Sziget nagyszínpadát is megjáró New York-i csapat mellett még a a Hard Rock Rising tehetségkutató magyar győztese, a budapesti Ivan…..
Sasa133 2012.05.15 20:14:47
Negyvenhét éves korában elhunyt Adam Yauch, a Beastie Boys egyik alapítótagja, akit mindenki csak MCA-ként ismert a műfajban. Yauch fültőmirigyében még 2009-ben fedeztek fel rosszindulatú daganatot, amit azonnal kezelni kezdtek. Akkor azt nyilatkozta, hogy mivel igen korai stádiumban…..
Sasa133 2012.05.05 10:35:31
The Mars Volta – Noctourniquet (Warner/Magneoton) A megszokottól eltérően elég nagy szünet után jelent meg most tavasszal a pszichedelikus progresszív rocknak csúfolt Mars Volta új nagylemeze. A 2009-es Ocathedronig úgy pörgött a zenekar, és főleg Omar Rodríguez-López…..
Sasa133 2012.04.18 20:19:49
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Napra pontosan tizenkilenc évvel ezelőtt 1993. április 4-én indult a Volt Fesztivál története, aminek örömére a mai napon a szervezők újabb neveket jelentettek be az idei rendezvényre. Az elektronikus zenei vonalról jön Caspa, Toddla T és a Camo & Krooked, igazi…..
Sasa133 2012.04.04 18:38:53
Február elején írtunk róla, hogy jelölést kapott a Thy Catafalque legutóbbi nagylemeze az idei Metal Storm Awardson az év legjobb avant-garde/experimental metál-albuma kategóriában. Nos, végül a szavazást nem sikerült megnyernie a lemeznek, viszont a második hely így is összejött,…..
Egy ideje már lehet tudni, hogy a Metallica 3D-s mozifilmmel jelentkezik a közeljövőben, de eddig csupán maga a tény szivárgott ki, semmi más. Csütörtökön viszont az amerikai metálzenekar bejelentette, hogy már készül a mozi, rendezőnek pedig nem mást, mint Antal Nimródot kérték…..
Sasa133 2012.03.08 19:43:39