Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aszerv

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
aszerv 2013.09.08 12:45:47
Ezt a cikket hetekig küldözgettem Magyarország gyakorlatilag összes szóba jöhető lapjába, és még egy kicsit azon is túl, sikertelenül. A válaszokat olyan fordított sorrendben adom közre, amilyen mértékben negatívak voltak. (i) Népszabadság: élvezték az írást, de úgy…..
aszerv 2012.12.17 17:14:22
@Brendel Mátyás:
Flaviust elolvastam mert érdekelt.
Kertész nem érdekel.
Téged is elolvastalak.
Egy oldalon 38 linket nyomtál hogy értelmes legyen.
Komolyan gondolod hogy végignézi valaki is az összes hivatkozást????
Egyszerűen, magyarul érthetően fogalmazz!
Új MÁV blog Vasutasoknak ingyen 2012.08.12 12:31:13
J.J. a barátai képét továbbította nekünk, melyen az látszik, hogy a szilvásváradi kisvasúton a vasutasok ingyen utazhatnak az arcképes igazolványukkal, míg a fogyatékkal élőknek fizetniük kell. Itt, az Új MÁV Blog lapjain már sokszor volt szó arról, hogy a vasutasok ingyenes…..
Te hova menekülsz a meleg elől? Michael Yamashita fotóriporter nemrég osztotta meg a következő "sokkoló" képeket, hogy a perzselő meleg elől hova mennek hűsölni a japánok. A tokiói Summerland népszerű vízi vidámpark ad otthont a világ legzsúfoltabb medencéjének, legalábbis a…..
aszerv 2012.07.30 10:40:05
Sok „siker sztorit” olvashattatok már a vonaton fejeltett, majd később megtalált táskákról. Olvasónk is a vonaton felejtette a táskáját, csak a leszállást követően vette észre, hogy nincs nála. Természetesen azonnali telefonálgatásba kezdett, de a csomagot a MÁV…..
aszerv 2009.09.13 18:03:07
@Ákibard!:
Egyszer találtam egy buxát, pénz nélkül de bankkártyákkal, szig-gel és egy levélel ami ugy kezdődött:
Drága nagypapa!
A teloszámát kinyomoztam cim szerint, felhivtam hogy jöjjön érte. Jött...l
kb 50ezer volt a buxába, nem én nyultam le.
Örült az öreg hogy az iratai megvannnak, a lové igazábol nem is érdekelte..........