Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mc218

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már jópár napja kint vannak az NBC.-újoncok hosszabb, értékelhetőbb előzetesei is, ezek alapján azért már lehet véleményt formálni arról, mi várható a nézettségi versenyben csúnyán leszereplő adótól jövőre. Nos, nem túl sok minden, de lássuk részletesen. 1. Up All Night:…..
Ismét jelentkezik i-Doki, aki ezúttal azt mutatja be nekünk, mit tud valójában az SSD, és hogyan lehet akár dupla SSD-vel felszerelni a MacBookunkat.Újra jelentkezem egy tanulságos hardveres poszttal, ebben az Optibay hasznosságát és az SSD (flash memóriás tároló) előnyös…..
Érdekes anyag jelent meg a HWSW-n arról, hogy az iPhone-ok negyede két éven belül tönkremegy. Összevág ez azzal, amiről pár napja írtam: hogy az új mobil bemutatása óta a kétéves 3G-m állapota folyamatosan romlik, és ugyanezt tapasztalata Ádám, sőt, több olyan ismerősöm is,…..
Napirend előtt: mostantól MINDEN postban megpróbáljuk elrejteni az iTablet-szót, függetlenül attól, hogy annak van-e bármi köze az adott témához! Látszik, hogy amióta a Greenpeace beszólt az Apple-nek, és a környezetszennyezés gennyedző alvilági urának nevezte azt (nem ezekkel a…..
A bíróság elutasította azt a beadványt, amiben két férfi az Apple zenelejátszóját nevezte meg a halláskárosodásuk elsődleges okozójaként. Ezzel megerősítették egy korábbi, alsóbbrendű bíróság által hozott döntést, vagyis továbbra sem bizonyítható, hogy az iPodoktól…..
mc218 2010.01.03 09:34:23
@theberry: vegyél hordozhatót, meg max egy külső monitort, én ezt tettem
Appleblog Vegyek-e új gépet? 2009.10.22 16:13:00
Most lesz hároméves a MacBookom, és a közelmúltban bemutatott MacBook Prók elgondolkoztattak a cserén. Talán írtam már korábban is, hogy a legújabb fejlesztések voltak az elmúlt évek alatt az elsők, amik a váltás felé tereltek. Nagyon tetszik a hétórás üzemidő, a világító…..
Nemsokára piacon a Windows 7, aminek az Európai Unióban forgalomba kerülő verziója nem telepíti automatikusan az Explorert. A közösség szerint ugyanis versenyellenes, hogy a Microsoft a saját böngészőjét nyomatja (ezt az érvelést egyébként egy baromságnak tartom), éppen ezér…..
Vannak azok a szabályozások, amikkel elviekben egyet lehet érteni, a gyakorlatban viszont a holló egye ki a szemét annak a bürokratának, aki kitalálta. Az Európai Unió dúskál az ilyen jogszabályokban, és a jelek szerint a közeljövőben egy újabb tétellel gazdagodik a lista:…..
Appleblog Hópárduc a kapuknál 2009.08.17 12:10:00
Nincs sok hivatalos információ a kezünkben, a legvalószínűbbnek mostanáig mégis az tűnt, hogy a szeptemberi WWDC-n jelentik be az új operációs rendszert. Ugyanakkor van egy másik dátum is, néhány oldalon felbukkant az augusztus 28-i premier, ami most egyre valószínűbbnek tűnik.…..
mc218 2009.08.17 14:20:05
@limpfred: Én nem tenném fel. Az nfo-ban 10a423-as verziót ír. Olvastam, hogy ez a végleges, meg azt is hogy nem. Kibírok még egy hetet...