Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simagöröngyös

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A divat gyorsan változik, nemcsak az öltözködésben, hanem természetesen a szépség tekintetében is. Amit ma stílusosnak tartunk, az néhány év múlva sok esetben már az egészen kínos kategóriájába szokott tartozni.Korábban már mutattunk nektek néhány korszakos…..
simagöröngyös 2012.02.17 11:29:22
@rexter: és még ma is látni jó pár nőn megrajzolt/tetovált szemöldök-helyet :-). De azok a nők másban (öltözködés, haj, köröm) is hasonló igénytelenséget mutatja.
Szerintem még mindig a jelen cikkben tárgyalt 5 évvel ezelőtti stílus a legjobb.
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán történtek…..
Annyi ugyan már frissiben kiderült, hogy a közszféra bérmelésére és nyugdíjemelésére megy el nagyjából 180 milliárd forint az "Önkéntes Visszalépők" magánnyugdíjából, az adócsökkentésre is kell fedezet, de mire költik vajon a 2700 milliárd fennmaradó részét…..
Mit érdemel az a cég, aki önjelölt művészként csodálatos jégvirágokat varázsol a kocsim szélvédőjére az általa előállított/forgalmazott, -19 fok dermedésponttal reklámozott szélvédőmosóval, -4 FOKBAN???? Örök kérdésként feszeng bennem az a TÉNY, hogy mióta gépjármű…..