Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pidon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
raklapfos A túlélés törvényei, 2010.10.11 14:07:00
avagy juss el bárhonnan, bárhova Budapesten tömegközlekedve!Minap a srácokkal a zombirodaházból, ami sajnos a munkahelyünk elindultunk egy újabb retek nap után hazafelé, természetesen közösségi közlekedve és nem autóval.A médiában, de legfőképpen a metropol újságban…..
raklapfos Óvoda 2. 2010.09.08 11:20:00
Ma sikerült elvinnem először a beszoktatás közepette Rocky fiamat óvodába, ami nem volt éppen gyenge mutatvány. Már otthon sírógörcsöt kapott, „Nagyon hiányozni fogsz Anya!” jött a jól irányzott lélektani balcsapott, amitől az Anyja is összeomlott rendesen, a kistesó Duda közben semmitől sem…..
raklapfos MINDEN 2010.05.11 11:11:00
Az Anathema egy igazi családi vállalkozás, amolyan testvér csapat, benne három Cavanagh-al (Vincent, Daniel, Jamie), két Douglassal (John és az elképesztően szép hangú Lee Helen), valamint a kakukktojás Les Smith-szel (ő nem rokon, csak szomszéd volt!).Eszméletlen szép zenét…..
Sokan szeretnek kerékpározni, de nem tudnak! Például egy hegyre nem tudnak feltekerni, vagy állandóan defektet kapnak és tele van a puttonyuk vele, esetleg szédülnek gurulás közben.Nos, nekik készült ez a kiváló játék. A cél nem más, mint irgalmatlan gyorsan tekerve hamarabb a…..
raklapfos Tankcsapda - Minden jót 2009.11.23 15:55:00
A 20 éves jubileum alkalmából a debreceni trió a kiéheztetett rajongókat meglepte egy életmentő lemezzel, lélegezzék-egyék-vigyék, meg amúgy is ’Minden jót’! Tény, hogy van a magyar rockzene és van a Tankcsapda, aminek egyenes folyománya, hogy jelen helyzetben bármit…..
Nem akartam komoly lemezkritikákat írni, nem is tudok, hülye vagyok az íráshoz, lássuk be, de kénytelen leszek saját megnyugtatásomra megtenni, mert elképesztő mennyiségű és minőségű magyar sziklamászó zenei album jelenik meg már évek óta, világszínvonalú tartalommal, amit…..