Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bájgunnár

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek!   Nekem is van vicces tapasztalatom hozzánemértő de nagyonjólnézekki „HR”-es kisasszonnyal.   Néhány évvel ezelőtt XY nagyvállalat pénzemberével kerültem üzleti kapcsolatba. Igen gyümölcsöző üzletet ütöttünk nyélbe, néhány kreatív…..
  Aktuális olvasói levél itt Hazánkban az álláskeresők közel fele nem rendelkezik szakképesítéssel, noha ezzel nagyobb esély nyílik az elhelyezkedésre. Az elmúlt években több uniós program is indult, amelyek a munkavállalók képzését szolgálták, a Lépj egyet előre…..
Legyél Te a Hét Dolgozója! Új díjat, illetve kitüntetést hoztam létre a blog olvasóinak,pontosabban hozzászólóinak részére. A hét dolgozója címet megnyerhetik azok kommentezők, akik az adott héten leginkább aktívak voltak, minden bejegyzéshez hozzászóltak, konstruktív…..
Bájgunnár 2009.10.08 10:45:32
A mi „kis” történetünk 1995-ben kezdődött (és még most is tart) a fiú, vagyis én 22év, a lány 19 mindkettőnknek első munkahely egy kisvárosban.Nagyon megtetszik a lány, aki egy volt iskolatárs barátnője. Állandóan egymást kerestük a munkahelyen, és persze meg is…..
Bájgunnár 2009.09.23 13:49:53
Bocsánat,hogy csak most teszem ki az új posztot, de azt hittem, hogy minden rendben van és csak most látom, hogy a beállításoknál elszúrtam az időzítést...Még egyszer elnézést!DespiSziasztok, nem tudom hozzászólás nélkül hagyni azt, amit ez az oldal jelent számomra.27 éves…..
Bájgunnár 2009.09.23 13:44:00
@psmith: Zeppelem?
Több, mint 2 millió oldalletöltés, több ezres napi látogatottság, több tucat, olykor több száz komment, remek törzsgárda, munkajogi segítség és álláskeresés-analízis (folyamatban) - ez az elmúlt 1 év mérlege. Köszönet Mindenkinek, aki tevékenyen, vagy passzívan segítette…..
Megcsaltalak A nők csalfábbak 2009.09.03 07:39:00
Kedves Blogolók!Megirhatnám az én történetemet is, de úgy gondolom hogy jobb lenne magáról a megcsalásról beszélni. Mi tartozik bele, és mi nem? Csak akkor csaljuk meg a másikat ha lefekszünk vele vagy csak pár ártatlan csók ?Én már csaltam meg, de engem tudtommal nem csaltak meg.…..