Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akosb1

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember csak néz, és nem hiszi el, hogy amit lát, az tényleg van, pedig nem káprázik a szeme, a Sztárok a jégen című showműsor orosz kiadásában tényleg koncentrációs tábori egyenruhába öltöztettek két szereplőt (sárga csillaggal a mellükön), valóban beesettre sminkelték az arcukat, és így táncoltak…..
 Nem tudom, rajtam kívül van-e itt még valaki, akinek anno az iskolában kötelezően néznie kellett a közvetítést Brezsnyev elvtárs temetéséről.  Legyünk őszinték, annak ellenére, hogy a nemhivatalos tetszési index 99.9%-volt, inkább néztük volna a Csillagok háborúját.…..
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Akosb1 2013.04.12 17:37:04
@Frau BVB: Ék kb 12 éve élek es dolgozom németországban és soha ilyesmit nem tapasztaltam , pedig jártam hivatalokba is rendesen és ahogy kinyitom a számat egyből nyilvánvalóvá válik hogy nem vagyok német. A posztoló bővebben is elmesélhetné azt a pékséges sztorit ahol le kellet fogni a habzószáju nagymamát, érdekelne.
Kossuth tér, visszatér! – bár valószínűleg Lanczner „Satu” Ferdinándék se gondolták volna, hogy maga az egykor takarodásra felszólított lotyaszájú pápai gyerek fog visszaavászkodni a Kossuth térre, egy éhségsztrájk erejéig. A Parlament előtti köztér újra élénkül:…..
Akosb1 2012.09.10 14:35:44
sörfigyelő Lindenhof a sör (?) 2012.09.08 10:58:46
A tetthely a közeli CBA üzlet. Az elkövető egy újdonságokra kíváncsi, a melegben kitikkadt meggondolatlanná vált személy. A cselekmény eszköze: egy doboz a bolthálózat által forgalmazott sör. Az ok: vacak dolgot csak nem forgalmaznak, feltételezhetően…..
Újabb szupersztárral bővült a blogger társadalom, most maga Fodor Gábor kezdte el csapatni véleményét, ami úgy kellett nekünk, mint egy falat kenyér. Bődöcs Tibor mondta a szinte már klasszikusnak mondható monológjában, hogy Torgyán doktor alakját időről-időre fel kell…..
Akosb1 2012.03.14 18:52:48
@Nem Máté: Szerintem vladys73 nak van igaza, a
partok tanitjak a politizalas stilusara az embereket es nem maguktol tudnak csak naciban zsidoban ciganyban komcsiban gondolkodni.
Megszereztük a folyamatábrát, amely segít nekik eldönteni, hogy bírságoljanak-e, vagy engedjék útjára a külföldi rendszámú autót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Akosb1 2012.03.14 16:33:37
@victor vacendak: Raadasul merhetö a hozzajarulasuk a roman GDP hez a hazavitt ojro altal
  Az elmúlt hetekben a közvélemény egy részében  vita bontakozott ki arról, hogy a Corvinus Egyetem szervezésében megrendezett Tárcatükör rendezvénysorozaton kormánypárti politikusok ülnek le a Jobbik képviselőivel, ráadásul teszik mindezt a kiegyensúlyozottságáról ismert…..
Akosb1 2012.03.13 16:54:09
Debreczeni József, Gyurcsány Ferenc és Kuncze Gábor bemutatták Debreczeni új könyvét, ami a magyar politikai korrupcióról szól. (Fotó: Index) Köszönjük szépen, hogy új megfejtéssel gazdagították a "vastagbőr" kifejezést! (Debreczeni amúgy a Gyurcsány vezette…..
Bejelentették a 2012-es Novarock első fellépőit, ami szerint az osztrák-magyar határra érkezik jövő június 8 és 10 között a Metallica (a teljes fekete albummal), a Slayer, a Machine Head, a Mastodon, az Opeth, a Killswitch Engage stb. Itt a weboldal, itt meg a plakát:  ..
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
Magyar történelmi latinságok IV. Jelen posztomban Szörényi László friss tanulmányát szeretném ajánlani és megvitatni, amelynek címe: Nimród zsoltára. Ősmagyar Dante poklában? Egyébként a teljesség kedvéért: ebben a tanulmánykötetben jelent meg. A tanulmány…..
A kormány szerdai határozata csak általános irányokat jelöl ki, lehet belőle még jó és rossz is. Július 1-én jelentette be Hónig miniszter, hogy új vezetőt kap a közösségi közlekedés, és annak legfontosabb cége, a MÁV. Akkor szánalmasan kevés konkrétum hangzott el, azt…..
Akosb1 2009.08.07 12:07:35
Flensburger Gold. Még itthon – a Tescóban – akadt a kezembe ez a csinos csatos üveg, amiről Berlinben kiderült, hogy egyike a német alapsöröknek – legalábbis az ínyenc-kategóriában. A Flensburger Brauerei a legrégibb német (országos) sörgyár, ami a mai napig…..
Mivel infantilisek vagyunk, azzal nyitjuk a mai híreket, hogy újra nyomja a Zsebtévét az MTV! Persze nem új gyártás, csak a régieket ismétlik, de annyira régieket, hogy az már hírértékű. Ugyanis az a verzió fog futni, amiben még Levente Péter volt a műsorvezető testhezálló…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..