Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csmm

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyed mila és máris a tiéd Sumáhher ótója. Az évszázad üzletét találta prostreetes Söndör barátunk, és ha nem tartanánk tőle, hogy mire leérünk az ország túlsó felére, megveszik előlünk, rohannánk céges autónak elhozni a Zsiga helyett. Ezzel ebédelni menni a hétfői…..
csmm 2009.08.17 12:13:19
@intruder66: Jártál már Záhonyban, hogy ilyen jól tudod, hogy ide még a műholdas adás sem jut el? Ha nem, itt az ideje hogy meg látogasd, és megismerd hazánk keleti kapuját, az Unió schengeni határát, és azután írj ekkora baromságokat.Nyílván nem Bp, de egy átlagos kis városka, ahol még UPC és Digi is van, sőt még kábeltv is, ha nálad ez méri egy település szinvonalát. Egyébként feltételezem hogy te egy faluról Pestre felkerült "pénzhajhász" vagy, aki az ilyen embereket, mint aki ezt az autót készítette lenézed. Mert ugye az ötleteit megvalósító embereknek vidéken már szerinted ki kellett volna pusztulniuk!
Sokan, hogy csak náhányat idézzek, mint pl.Ratnet igénytelen parasztnak nevezik,vagy Gnme egyenesen zártosztályra küldené.Nem tudom, ezek az emberek hogyan mernek valakiről ismeretlenül ilyen sértően nyilatkozni.
Történetesen személyesen ismerem ezt az embert, és bátran leírhatom hogy a "tisztelt hozzászólók" nagyon tévednek.
Ennek az embernek ez a hobbija, ezzel tölti a szabadidejét,vannak ötletei,gondolkodik a megoldásokon. Igaz hogy a kivitel nem a legszebb, de ennek az embernek vannak elképzelései amiket a pénztárcájához mérten megpróbál megvalósítani, mig a tisztelt hozzászólókról nem biztos, hogy ugyanez elmondható. Egyébként itt a pénztárca a lényeg, mert ismerve a Szabolcsi jövedelmeket(már aki ismeri!) nem megy el a legközelebbi barkácsboltba, vagy vaskereskedésbe, hanem ami a ház körül, vagy ismerősktől akad, azokból barkácsol.
Megkérdezném a nyers-durva hozzászólókat, Ők fel tudnak-e valamit mutatni,ami a saját ötletük, és saját maguk ki is vitelezték? Én személy szerint irigylem az ilyen kreatív embereket!